Zip Files and Homescreens-HELP

Discussion in 'Motorola Q' started by bliz44, Aug 11, 2007.

  1. bliz44

    bliz44 New Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Zip Files and Homescreens-HELP

    Ok, everyone except me seems to be a genius with their Q. I have followed every direction to add a new homescreen to my phone via ActiveSync and it is just not working. I added the file through "Application Data" and then to "Home". I copied the file. It shows that is in there as a zip file but when I go to chance my settings on my phone it doesn't show as an option to change. I also put all of my settings on "Default" so I know that is not a problem.

    ANY SUGGESTIONS???????
  2. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    thats becuase you have to unzip the file....
    if the extension is .zip then you need to take the files out of the zip file
    if the extension is .cab then you need to move the file to the Q and install it like a program...
  3. bliz44

    bliz44 New Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0


    Ok....but how do I unzip the file if I do not have any type of PocketWinzip application??
  4. DrQ

    DrQ New Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    0
    Un zip on your PC then move the files over
  5. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    unzip on the pc, the copy the files to application data\home
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    www.winzip.com
    check it out...its free for a few days (45 i think)
  7. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    doesn't the zipper come with XP now-a-days ?.. not 100% 'cuz i have a regged Winzip that i use.
  8. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    it does...but its hidden...
    you can right click on the file and there is an option...think it says something like decompress zip file (i dont remember what its exactly called since i have winzip and it gets rid of that as an option)

Share This Page