you tube

Discussion in 'Motorola Q' started by locovato, Sep 2, 2007.

  1. 2turbos

    2turbos New Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    I mean whats to miss it just those two things and still not working right.. I hate when simple things don't go right.. Well thanks anyway. Might hard rest it or something and try again
  2. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    do you have the correct flashbundle.cab file?
    the one that came out on the 29th and is found on treocentral.com?

    if not then it wont work
  3. 2turbos

    2turbos New Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0

    Yeah thats the one I downloaded.. Gonna try it one more time then give up
  4. 2turbos

    2turbos New Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0

    I get that same msg too.. If you figure it out before I do.. PLEASE tell me
  5. locovato

    locovato New Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0



    right now mine is not even opening wmp. it just says error. what should i do on the tcpmp i only have flash check what should be checked and what else can i do to get this to work?please help
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    i also have MMS protocol checked try that one too
  7. locovato

    locovato New Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    when i reinstalled it wmp didnt come up it just said error once a again i jus t uninstalled it from my fone i can reinstall it and you can walk me throught it if you dont mind.
  8. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    there really isnt much to walk through
    i made a Youtube Sticky Thread with the most up to date files
    redownload everything and try it once more
  9. 2turbos

    2turbos New Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Ok I got like the google videos working and everything, and it doesn't go to WMP anymore either. When I go to youtube I get this file error shit saying

    "can't find 'rtsp://rtsp.youtube.com/youtube/videos/kA04EVMlpwM/video.3gp?w=yes (or one of its components)Make sure the path and file name are correct and that all the required libraries are available"

    Everything is done right and checked.. Maybe it just won't work on my phone
  10. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    im really not sure what to tell you...:frown:

Share This Page