xD card issue with Digital Labs K101

Discussion in 'Off Topic' started by jherzog04, Dec 25, 2008.

  1. jherzog04

    jherzog04 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    xD card issue with Digital Labs K101

    If anyone could help me out it would be greatly appreciated!

    We got a Digital Labs K101 digital photo frame today for a Christmas gift, and the SD cards are readable on it, but for some reason, the xD card that we use with our digital camera (the xD is a 2G Fuji btw) shows as being inserted, but none of the pictures show up on it. Anyone have any suggestions on how to resolve the issue??
  2. Weapondrift

    Weapondrift New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    5,739
    Likes Received:
    0
    at first I thought his xD was the laughing face "XD" :p

    what format are they supposed to be in?
  3. Hexx

    Hexx New Member

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    480
    Likes Received:
    0
    no expert but sounds like there are format differences. you could copy photos from camera to pc then to a working SD.
  4. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    most cameras place their photos in a folder on the card. perhaps the frame needs them in the root
  5. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0
    Umm, try getting rid of the folders and put then in the root of the card

Share This Page