Wrong size for h/s, but desperate

Discussion in 'Q Home Screens and Wallpapers' started by dogsrule, Nov 9, 2007.

  1. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    for real ? how about in any of the other hs directories ? such as http://mq.roeiboot.com/public/deejme_hs/

    (i'm guessing that mime automagically goes to all lower directories..)
  2. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yup samething.....
    .tgz files
  3. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    and my log has no errors:

  4. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    i'm gonna call my host when i get the chance... something is not adding up & what i really don't get is that it works for me. (just d/l'ed the 24.CAB and works fine for me)

    so it gives you the download screen, which says .cab and then when it is saved it's a .tgz ?
  5. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    nope it says .tgz in the download window!
  6. gump47371

    gump47371 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2006
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Ever find a solution for this? I just DLed your D2G, and am having the same problem.

    TIA
  7. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    here's what you should try (my host is trying to re-produce the issue), download it as .tgz, and then rename it to .cab and see if that works.
  8. gump47371

    gump47371 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2006
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Tried both removing the .tgz, and adding .cab on the end. Neither worked.
  9. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    i believe these files are on my server, so i can 1. give the files separately to you, or zip them so that when you unzip it will be a .cab

    which homescreen is this about ?
  10. dogsrule

    dogsrule New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Hey all, did you figure out how to get this on the Q if it saves as a TGZ? please let me know!
  11. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    still having troubles

    but what you should do if you want it (since its a cab file) just log on to EQ with your Q and download it...it will download just fine that way!
  12. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    are you sure ?
  13. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yea im pretty sure
    i get .tgz files on the PC but they come out as cabs on the Q
  14. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    get outta here ! weren't we discussing that the other day... the files you d/l as .tgz on the pc you can d/l to the Q as a .cab ?
  15. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yes we were
    which is why in this case i said for the member to DL it from there Q it should work as a cab file then

    but im still not sure why it works in that application but not a PC
  16. gump47371

    gump47371 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2006
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Genius. Thanks a million.
  17. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    didn't we cover the fact that for some folks it works on the pc not on the Q and vice-versa ?...

    1. you can not d/l a .cab to your pc.
    2. you can d/l a .cab on the Q.

    ^^ correct ?
  18. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    i didnt think we talked about not being able to do it on the Q just the PC...i could be wrong

    and yes...
    PC = no
    Q = yes

    :)

    -Sent from my Q
  19. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    hmz, i figured we were talking about both.... i have Resco which does archives, you have Total Commander correct ? which also does archives... i am just trying to find a difference.

    what's all if anything like that on your work pc ?
  20. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    the only thing i guess would be winzip or winrar..

    -Sent from my Q

Share This Page