Wrong size for h/s, but desperate

Discussion in 'Q Home Screens and Wallpapers' started by dogsrule, Nov 9, 2007.

  1. dogsrule

    dogsrule New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Wrong size for h/s, but desperate

    I know this is a bad size to do anything with, but i am desperate to use Davis on my h/s. I have Orange, facade, and can accomodate 2 days of fizz weather, but I am wanting it so bad i would take anything i could get. Is there anyway to make this work? like maybe shrink it down, then add some screen to the left of him? I dont know, i have no skills. Please help me and Davis if you can! Thanks -Kari

    Attached Files:

  2. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    welcome aboard...

    you just want the image resized or a complete home screen ?
  3. Der Alta

    Der Alta New Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    0
    [​IMG]

    Here's a start. If you're looking for more, feel free to ask.
  4. dogsrule

    dogsrule New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Hi DerAlta! Thanks. I dont know how to make a xml for it though. Right now I am using this one below, but do you know if theres one that will fit this little guy? I was wondering if the picture of Davis is moved to the right, we could use the left side for the facade and stuff, but what do you think? I dont know anything about this. thanks for posting.
  5. Der Alta

    Der Alta New Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    0
    I'll adjust it and work it up a bit. Tomorrow hopefully.

    [​IMG]
  6. Der Alta

    Der Alta New Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    0
    OK, here's a quick layout design. I re-used one of my previous screens to whip this up.

    [​IMG]
    "Right Click" and "Save As"

    Let me know what you'd like modified. (psst.. thanks button ;) )
  7. dogsrule

    dogsrule New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Der Alta your awesome. I love it. Will my calendar appts show up in that blank spot?
  8. xnight

    xnight New Member

    Joined:
    Mar 10, 2007
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
  9. Der Alta

    Der Alta New Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    0
    I don't have the calendar on this screen. I'll edit it and rework the image today and post that up this evening.
  10. Der Alta

    Der Alta New Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    0
    OK, I've edited the homescreen and added the Calendar to it. Its available at the same link as the previous one.

    Enjoy.
  11. dogsrule

    dogsrule New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    xnight it is beautiful! You are very talented, I thank you so much for working with my cutie!!
  12. dogsrule

    dogsrule New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Thank You Der Alta! You're The Man!!!!!
  13. dogsrule

    dogsrule New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    xnight, how do i get this on my Q? it is a tgz file?
  14. xnight

    xnight New Member

    Joined:
    Mar 10, 2007
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    just right click and click save as, then it will save a cab file, then transfer it to your Q
  15. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    i do not understand that when i download it to the Q it's a .cab... and how when others download it it is a .tgz...
  16. xnight

    xnight New Member

    Joined:
    Mar 10, 2007
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    you know shes right, when i download it even if i click save target as, it still downloads as an invalid archive.....
    People havent been able to take advantage of my new found talent, we have to take care of this.
  17. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    wtf.... when i try it downloads with no problem and as a .cab.. if you d/l it and rename it back to .cab, does that work ?
  18. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    i get the .tgz file as well....:frown:
  19. xnight

    xnight New Member

    Joined:
    Mar 10, 2007
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    yes, iven after i rename it if i look in the properties its still a .tgz file......could it be an upload problem?
  20. xnight

    xnight New Member

    Joined:
    Mar 10, 2007
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    OK when you download it .....and the save as window comes up just add .CAB to the name and it works

Share This Page