World Clock?

Discussion in 'Moto Q 9h' started by lockon, Oct 15, 2008.

  1. lockon

    lockon New Member

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    World Clock?

    I'm a Palm convert and I'm still trying to get my Q "Global" to be useful when I travel... Like the missing search function in WM, WM does not seem to have a build world clock. I found a few on Handango and some other sites but all of them fail to install. The Q tells me "this application is not intended for this device" or something.

    What's the deal? I thought WM is WM! Does Smartphone require special apps?

    Anyone have a classy & functional world clock for WM that will work on the Q? The Palm version showed me three cities at a time, sunrise, sunset and included a meeting planner... all for free.

    TIA
    Sunil
  2. Icer Mize

    Icer Mize New Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    I use Rivia Gentimer Version 2.13 on my Q9H and I am happy with my purchase. It does not have a planner however.

    http://www.rivia.net

    They provide a free trial version.
  3. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
  4. lockon

    lockon New Member

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
  5. jameson

    jameson New Member

    Joined:
    Aug 15, 2008
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    theres a free worldclock. search for sbsh world clock or something along that line. its bare basic. i use worldmate though. very useful.
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    that was beta way back
    is it still beta or is it now pay app?
  7. jameson

    jameson New Member

    Joined:
    Aug 15, 2008
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    i've got no idea. tried going into sbsh.net on my q and they're prompting me for id and password??? would it help if i say i have the cab lying somewhere....?
  8. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
  9. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
  10. jameson

    jameson New Member

    Joined:
    Aug 15, 2008
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    went from 3 tabs to 4 now! but anyway worldmate still gets my vote. its like cramming 7 apps into one. wicked. alright back to troubleshooting my sprite backup. :(
  11. yameen1

    yameen1 New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    I had this on my phone for awhile, but it seemed to crash the phone, especially if you have the weather option on your home page. My home screen would freak out every time the app needed to update itself for the weather.
    haven't tried it since moving up to 6.1, though.
  12. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    i tried the homescreen plugin but like you my Q did not like that very much
    i just turned it off and all was good

Share This Page