Working version of TCPMP for WM 6.1

Discussion in 'Windows Phone Software' started by DallasStars, Oct 4, 2008.

  1. DallasStars

    DallasStars New Member

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
  2. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    Check my sig down below. I have the same files in my app page.
  3. Strykker

    Strykker Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Like a charm, back up and running strong.
  4. blackjeeep

    blackjeeep New Member

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    How to install?

    How do I install the zip file on my phone? I dont see a Cab in the pack or am I missing something?
  5. Strykker

    Strykker Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    I just clicked the second zip file opened it and there was one .CAB file. I just moved it to my Q and then opened it on the phone and it did the rest.
  6. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    You should be able to extract the zip file within your Q. There is an app called 'zip to go' that handles this type of file. Just double click on the zip file. Or you can unzip from your pc like strykker said. It works either way.
  7. NatJm429

    NatJm429 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Hi, i installed the 2 files that we were told to install rebooted then i went to youtube.com desktop version clicked on a video and i got this message: you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.

    So What do i do now?

    i have the new Moto Q 9H Global from ATT it has 6.1 already installed. and the files i installed are from this site http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=406905
  8. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    How are you getting to the Youtube? This fix was just for pocket internet explorer. If you dl Skyfire, you don't need this "fix".

    Enter Youtube either from the "video link" that was put on the phone, or through PIE.

    Hope this helps!
  9. NatJm429

    NatJm429 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    i tried both through the video link and through PIE get the same message
  10. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    Are you sure you dowloaded the newest tcpmp files for 6.1? I know there was a problem there...

    I'm sure someone else will be along shortly. Sorry I couldn't be of more help!
  11. NatJm429

    NatJm429 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    ok youtube started to work dont know what happened but it works but the other video sites from the list wont let me see the videos. 1 question though what can i do so it wont stop playing in the middle of the video?
  12. xtrememadness

    xtrememadness New Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    hey everyone. so i downloaded the files to my phone but youtube will not let me play video. when it comes up in tcpmp it says origin mia youtube and then it goes back to youtube. any ideas? thanx:smile:
  13. MBK2

    MBK2 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    2,553
    Likes Received:
    0
    If you already have the recompiled version of TCPMP, and the Flash Video Bundle, then it's likely because you don't have it installed on your device.
    I had the same issue when I had this version of TCPMP and the Flash Bundle installed onto my storage card.
  14. xtrememadness

    xtrememadness New Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    ok cool i will try it on device. weird that it wont work on card though huh.
  15. MBK2

    MBK2 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    2,553
    Likes Received:
    0
    I had TCPMP working perfectly on my Q1....but when I got a Q9c from Assurion, I went thru some trial and error to get it to work perfectly now on Windows Mobile 6.1..... and installing everything related to TCPMP onto the device was one of those things I found I needed to do.
  16. xtrememadness

    xtrememadness New Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    thanx mbk2. installed to device and everything worked. plays youtube perfect but wont play other videos from the sites in the video bundle. any ideas. says link not valid.
  17. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    some sites won't...it not a guarantee. for sure not a guarantee on the mobileleep links.
  18. MBK2

    MBK2 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    2,553
    Likes Received:
    0
    What site are you talking about?... they work for me. Maybe some sites have since changed their video output format, which may be incompatible with the current flash bundle.
  19. xtrememadness

    xtrememadness New Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    non of the movie sites work like mega video, google, or quicksilverscreen. says file not found when they try to load. just wonderind why cause they worked on my original q. even the porn wont work:laugh2: but seriously what could be the prob. sometimes it says video link not valid. thanx
  20. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    it seems quicksilver hasn't worked in quite some time. I just tried a flic on mega and no dice...but on google I just enjoyed a 10 min oldie "It's the Great Pumpkin, Charlie Brown!"!! Pretty much depends on what the movies are output with....

Share This Page