WMWifiRouter

Discussion in 'Moto Q 9n' started by String, Mar 9, 2009.

  1. String

    String Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    WMWifiRouter

    Has anyone been able to get this working? I think it is the only thing missing.
  2. Q-Area51

    Q-Area51 Guest

    What is it that you are trying to do? :) -Q
  3. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    probably set up WiFi at home and use the Q as the router
  4. Q-Area51

    Q-Area51 Guest

    Was my "thought" kind of, but that wouldn't make much sense. He'll tell us, I'm sure. :) -Q
  5. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    Pc has more resources... besides just for stability/sanity's sake I'd go with a real one :)
  6. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    wmwifirouter is kind of like PDAnet except that it allows multiple PCs to connect via WiFi rather than a single PC using either a cable or BT
  7. Q-Area51

    Q-Area51 Guest

    Yeah, yeah, gotchya. Yes you CAN do it but you need to enable Internet Connection Sharing (ICS) to do it. Now you don't want to be using two different networks at the same time so if your Q is already connected WiFi to your network then it is pointless to do that, yes? BUT if you are out somewhere and can get on a WiFi network then you CAN essentially use your cell as a WiFi hot spot. :) -Q
  8. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    I think that is the point. I got ICS to work but not wmwifirouter. It just won't install in the Nap. With my 9h it was not a big deal because I was able to use ICS via BT. But with the Nap's native ICS app, there is no option for BT, only USB. I would rather be tethering w/o a cord. So I would like to see this work as well.
  9. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    this does have a side affect. You stay in one spot too long and they build a starbuck$ around you.
  10. Q-Area51

    Q-Area51 Guest

    Yeah, but they've got some pretty HOT baristas !!!! Hehehehehe :) -Q
  11. Q-Area51

    Q-Area51 Guest

    Gotchya !!! You're right. Guess the next thing to do is search for an alternative app, eh? I'll keep my eyes open, man. :) -Q
  12. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    Thank you sir :smile:

    Question... how did you change your screen name???? :gasp:
    I didn't know we can do that.
  13. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    may have to ask Chris to do that...

    btw..I call them coffee wenches :)
  14. Q-Area51

    Q-Area51 Guest

    HA!!! I guess they do lift the coffee!!! Heeee
    [wenches, maybe??? :)] -Q
  15. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    Huh??? I don't get it??? what's a coffee winch??? :gasp:
  16. Q-Area51

    Q-Area51 Guest

    HA!!! A barista. :) -Q
  17. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    Haha... amazingly I have never heard of that term before. I googled it and NOW I get it :smile:
  18. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    there..happy.

    *note to self: check spelling before posting*
  19. Q-Area51

    Q-Area51 Guest

    Well . . . to be perfectly honest I've known a few wenches who could have been winches !!! lol!! :) -Q
  20. bmurf

    bmurf New Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    What version are you trying to use? I've used this app last year but not on the Q9n, but on a very similar device. Only issue I had is that it would set my Wifi with a static IP. So that if I wanted to use my wifi (NOT AS A ROUTER) I would have to manually set it for DHCP.

Share This Page