WM6 Upgrade in hand: Do i jump?

Discussion in 'Windows Phone Software' started by scubasteve, Apr 19, 2007.

  1. shaun0207

    shaun0207 New Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    2,079
    Likes Received:
    0

    The site I use is really good. All the software I've gotten of it works with NO PROBLEMS at all! I doubt if it will really work or not, but who knows.
  2. klurf8881

    klurf8881 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    cool well when i get it ill let you know within a few min the verdict, wont take long to dump it into the individual files and check it
  3. shaun0207

    shaun0207 New Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    2,079
    Likes Received:
    0
    Check your email. I'm having problems at work, but I sent it.
  4. klurf8881

    klurf8881 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    nothin yet, no rush though i gotta run out for an hour or 2 so just do it when you get home or what not itll only take me a few min once it gets here
  5. shaun0207

    shaun0207 New Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    2,079
    Likes Received:
    0
    On my way home now.
  6. scubasteve

    scubasteve New Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,648
    Likes Received:
    0
    If you want shoot me a copy of yours as well, and ill try that too. Crossbow is A version of WM6 but im not sure which are which. Mine just says WM6 but my buddy is the one who zipped it up
  7. klurf8881

    klurf8881 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    nothing in my email yet....yeh crossbow is the "official" wm6 besides the cooked roms though.

    so whats the story on yours scuba?
  8. scubasteve

    scubasteve New Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,648
    Likes Received:
    0
    Still having the lockup problems.
  9. klurf8881

    klurf8881 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    well offers still on the table if u want me yo take a look at your zip file and find out why
  10. scubasteve

    scubasteve New Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,648
    Likes Received:
    0
    My buddy is going to come down tomm or sunday and see whats up :)

    Have we tried shauns yet?
  11. klurf8881

    klurf8881 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    nope he never emailed it to me
  12. shaun0207

    shaun0207 New Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    2,079
    Likes Received:
    0

    I tried putting it in a .rar file and mailing it, but it comes back saying its over the system limit. Here at work and at home. Any ideas?
  13. scubasteve

    scubasteve New Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,648
    Likes Received:
    0
    yea i'll PM you an ftp login if you know how ftp works and u can upload it there
  14. shaun0207

    shaun0207 New Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    2,079
    Likes Received:
    0
    I can try it.
  15. scubasteve

    scubasteve New Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,648
    Likes Received:
    0
    ok give me a second and i'll make a temp user and pm u the info
  16. scubasteve

    scubasteve New Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,648
    Likes Received:
    0
    hold that thought i have to fix something real fast and then i;ll add it. PM soon :)
  17. KOOLWATER

    KOOLWATER New Member

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    I feel like something disastrous or marvelous is about to happen. Either way, it sure is exciting :2cool:
  18. grunt5811

    grunt5811 New Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Just a thought but how many third party apps do you have installed scuba? You might try backing them up and removing them and try getting your Q as basic as possible. Never know what might be causing it to hang? I would even remove your memory. Im no genious with phones but I know computers, so Im probably blowing smoke up something : )
  19. scubasteve

    scubasteve New Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,648
    Likes Received:
    0
    I used sprite to get them off, syncd the phone, and did a master reset before upgrading. When shaun gets home hes going to upload it to the ftp, his upload at work is too slow.
  20. smeg36

    smeg36 New Member

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Messages:
    374
    Likes Received:
    0
    I wouldn't have any hopes his copy of WM6 is for the Q. If he got it from a torrent site, and it didn't specify it's for the Q, it's probably for the Wizard or Universal series of devices. There has been WM6 ROMs for these phones leaked for a while now, and they are available all over the web. Your's is the only WM6 ROM I've ever read about anywhere for the Q scubasteve.

Share This Page