wm6.1 update

Discussion in 'Moto Q 9c' started by kingwood, Jun 4, 2008.

  1. kingwood

    kingwood New Member

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    wm6.1 update

    im not sure if im doing something wrong but i looked on my device for the wm6.1 update and it said none availible so i called spint to see what they say and they claim the moto q 9c is update is this accurate someone help thanks
  2. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    its out there...keep trying
  3. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    go to the www.motorola.com click on support and look for the motorola software updater.
  4. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    can't do it from your phone. need a computer.
  5. kingwood

    kingwood New Member

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    ok i downloaded it to my phone and it says its not a valid windows ce application will i notice a difference when its installed correct
  6. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    you need to install the app to your PC and run it from therem
  7. kingwood

    kingwood New Member

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    i attempted to run it on my computer it said something about my computer is running windows vista and it could not install
  8. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    hmm, I don't know if there is a software updater for vista...
    you could always take it to a sprint store (one with a technician, and they should bebe able to install the update there)
  9. magicman08

    magicman08 New Member

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    1,498
    Likes Received:
    0
    hey kingwood, have you read the original 6.1 update thread? the one with like 10,000 views....it discusses all of this in that thread

    you need to download some program....i don't have vista, but i know it is somewhere in the original 6.1 thread as to what you would need to download
  10. Boe

    Boe New Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    I had the same issue with Vista. Don't extract the files from the executable zip ...just run as is and it will work. OBTW there is no Vista update needed.

    Post via Moto Q9c

Share This Page