WM5 with sliding pannel

Discussion in 'Q Home Screens and Wallpapers' started by mislatero, Oct 25, 2008.

  1. mislatero

    mislatero New Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
  2. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    look at the sliding panel clone homescreen thread

    -Sent from my Q9c
  3. docmac129

    docmac129 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    2,290
    Likes Received:
    1
    This is nothing but a card flip type screen, which were made by Der Alta, Eko back a long time ago. Just didn't have the Glass effect highlight to them, but could easily be made. It requires multiple screens to do this. Very doable, but I don't get into those type screens. I like to have all the info on the 1st screen, but to each their own. Try asking Der Alta, now that he is around a little more often. Maybe he will crank one out for ya.:smile:
  4. mislatero

    mislatero New Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    thaks docman.

    what Can I make to run in my motoQ?

    http://sinmin.spaces.live.com/blog/cns!456E9B12E7BE1F3A!1470.entry
  5. docmac129

    docmac129 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    2,290
    Likes Received:
    1
    This is NOT WM5. The black jack that is shown in that last link has the WM6 or better Start bar. And I've never seen that type of functionality in WM5 card flip type screens. More than likely, that BJ is WM6 or 6.1.:frown:
  6. mislatero

    mislatero New Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    read: http://www.theunwired.net/?itemid=3743

    Samsung SGH-i600 - Windows Mobile 5.0 RAM: 64 MB TFT ( 320 x 240 ) - cámara - 802.11b, 802.11g, Bluetooth 2.0 - GSM 900/1800/1900 - Vodafone


    this is a plugin.dll and a xml but where are the .dll ?

    <?xml version="1.0"?>
    <home>
    <author>Microsoft Corporation</author>
    <contacturl>http://www.microsoft.com/</contacturl>
    <title lang="0x0409">Card Wheel</title>

    <version>1.0</version>
    <default target-width="240" target-height="320" font-face="Segoe Condensed" font-size="14" font-weight="bold" padding-left="4" padding-right="4" bgcolor="transparent" fgcolor="COLOR_HOMETEXT" padding-top="2" b-border-color="COLOR_HOMERULE" b-border-width="1">
    <format state="selected" fgcolor="COLOR_HOMEHIGHLIGHTTEXT"/>
    </default>
    <scheme>
    <color name="COLOR_TRAYGRADLEFT" value="#000000" />
    <color name="COLOR_TRAYGRADRIGHT" value="#000000" />
    <color name="COLOR_TRAYBKGND" value="#000000" />
    </scheme>
    <plugin clsid="{837FC251-FE69-43ad-84E0-EBCEDEBA0884}" name="iconbar" height="20">
    <iconbar fgcolor="COLOR_TRAYTEXT"/>
    <background bgcolor="COLOR_TRAYGRADLEFT" b-border-color="COLOR_WINDOWFRAME"/>
    </plugin>
    <plugin clsid="{6BC0CE3D-42F7-44be-A02D-C0253F86D879}" name="Carousel Homescreen" height="266">
    </plugin>

    </home>



    ---------------------------------------------

    [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Home\carousel.home. xml]
    "COLOR_SOFTKEYBTNFACE"=dword:5E4B32
    "COLOR_SOFTKEYFLATCENTER"=dword:5E4B32
    "COLOR_SOFTKEYSEPARATORMIDDLE"=dword:5E4B32
    "COLOR_TITLEFLATCENTER"=dword:000000
    "COLOR_TITLEFLATBORDER"=dword:000000
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Carousel]
    "PluginOrderingScheme"=dword:0
    "DefaultFontColor"=dword:FFFFFF
    [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{6BC0CE3D-42F7-44be-A02D-C0253F86D879}]
    @="Carousel"
    [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{6BC0CE3D-42F7-44be-A02D-C0253F86D879}\InprocServer32]
    @="carousel.dll"
    [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{A20BECE6-6E26-4b10-A06B-BC2DE3F45667}]
    @="Carousel Wmp Plugin"
    [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{A20BECE6-6E26-4b10-A06B-BC2DE3F45667}\InprocServer32]
    @="CarMpPlg.dll"
    "ThreadingModel"="free"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\MediaPlayer\ UIPlugins\{A20BECE6-6E26-4b10-A06B-BC2DE3F45667}]
    "Capabilities"=dword:2000001
    "Description"="Carousel - WMP Plugin"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Home\Notific ation]
    "{6BC0CE3D-42F7-44be-A02D-C0253F86D879}"=dword:1
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\carouse l.home.xml]
    "COLOR_COMMANDBAR"=dword:0
  7. Der Alta

    Der Alta New Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    0
    The DLL would have to be extracted from a BlackJack. It is likely that to run something like that you'd need proprietary software from Samsung to make it happen. That is something you're not likely to get.

    Eko, myself and a few others have developed something that is remarkably close in function, but not exactly. Do a search for "Cardwheel" and you'll find the thread where it was discussed and developed.

    Now... Watching that video above has given me a bit of an idea, and I'll be developing it over the next few days.

    As you can see here in this screen that I built, the function is similar.
    [​IMG]

    Utilizing nearly the same coding, I also came up with this screen.
    [​IMG]

    There are variations on how the screens can function, and I think with a bit of reworking, I can rebuild something very similar to what is shown above. The media player is the tough one, as I don't think there is a homescreen plugin that allows the media player to be shown on the homescreen. Nor the pictures (without third party software that costs money).
  8. crazykay

    crazykay New Member

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    1,700
    Likes Received:
    0
  9. Der Alta

    Der Alta New Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    0
    Thanks Crazykay.

    I built this one together, from ideas shown in the video. It still needs some tweaking and subtling, but it works as I expected it.

    [​IMG]
  10. mislatero

    mislatero New Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    Docman could you add this plugin to circuitclone?

    the only problem is the background image

    Attached Files:

  11. docmac129

    docmac129 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    2,290
    Likes Received:
    1
    It looks like u added it already, but just need some changes to the background image to include the glass highlighting effect correct??? If that is the case, send me the info, including the plugin u used, so I can add it to that HS, to make the background changes for u.
  12. mislatero

    mislatero New Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    installs. cab then go to Settings and choose the new WMPlug.
    http://www.sendspace.com/file/t5xsoe

    to add the WMPlugin to another theme just need to edit. xml and add this line:

    <!-- Music Player -->
    <plugin clsid="{166B4205-4D6C-46d7-AA10-9647198FBF65}" name="Music Player" height="22"/>
    <plugin clsid="{A502A403-48E4-48b6-A0E8-75633F493F01}" name="SPN Name" height="25" >
    </plugin>

    this my custom clone clonecircuit without WMP plugin:
    http://www.filebam.com/download/71023-97d407/CloneCircuit.home.xml

    this is with WMP plugin:

    http://www.sendspace.com/file/va9bnr


    thaks Docman!!!
  13. brandon.roeder

    brandon.roeder New Member

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    3,122
    Likes Received:
    0
    Neat plugin..be cool if it could link to core player and not wmp.

    Ohh..and plllleasse call him docmac :)
  14. docmac129

    docmac129 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    2,290
    Likes Received:
    1
    Thanks Brandon.
    @ Rudeboy: See what u started, I should have kept it to myself!! J/k
  15. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    You have the title, "Master Slider." I do have one question, is there a way to add IE favorites. i want to do it like Facade launcher. i would make the images. final result would be an image for google, click and google comes up. Not sure if this has been done yet.
  16. brandon.roeder

    brandon.roeder New Member

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    3,122
    Likes Received:
    0
    haha!

    your so good at these..and they come out so clean!

    Sucks you dont do more of these :)
  17. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    you like it... admit it :}


    (ps. and how is it my fault you're talented ?)
  18. 1oddmanout

    1oddmanout Member

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    only slightly off topic, but I hit the you tube link while in the ie on the q9c (wm 6.1), and I could see the video via wmp. flash on ie with wmp? I didn't know it could do it.
  19. docmac129

    docmac129 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    2,290
    Likes Received:
    1
    After further review of this WMP plugin, due to its expandability when selected, u will NOT be able to use it in this particular type of screen, because the panels are fixed sizes. When u select the WMP plugin it changes sizes (to double its size) which screws up the panels. Sorry. I also tried putting it on its own panel with Orange next to the time if u were to scroll right (which didn't work). The only thing I would suggest is if this is a must have on your HS, is to lose Facade on the bottom, and replace it with this WMP plugin. That way, when u select it, the plugin will expand (like usual) but since u will have the room, it won't scroll your screen down. Good luck with that modification!:smile:

Share This Page