WM 6.5 STD -- i want it in my Q9 :P

Discussion in 'Moto Q 9h' started by Tranzystor82, Jun 7, 2009.

  1. motorola q9

    motorola q9 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Hi folks, i need some help;

    Today i entered the unlocking code... and then i installed:

    SHIP_NORMAN_AP_U_01_10_05R_MODEM4_U_40_11_40R_12_U SNORMAN25RTDER2W611A002_1FF-Enterprise-German_3801569218.part1.rar
    SHIP_NORMAN_AP_U_01_10_05R_MODEM4_U_40_11_40R_12_U SNORMAN25RTDER2W611A002_1FF-Enterprise-German_3801569218.part2.rar

    so... the problem is:

    where are the files in start menu??:dft002:zombie like file manager or mcaffe ... there are only >> settings, messaging,calendar, contacts <<! How to get the others back mor how to install them?

    Can somebody tell me how is wm6.1 better that 6.0 ???

    Tnx FOR ANY HELP!


    OK! EDIT: I FIGURED IT OUT.... you must UNCHECK the box where it says Show Recent programs!!!! Then the start menu fils with the programs.... juhuuu.... :D
  2. zlatanpekmez

    zlatanpekmez New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Could you share step by step what you did and did you get wm6.5 and is it stable and unllocked? Do you have 3g?
    Thanks in advanced!
  3. Razor1973

    Razor1973 New Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Wow! Are these real? So many to pick from! How do I know which one I should install? I have a Q9H from AT&T and want to keep my 3G and GPS.

    Based on the file name, the following two look promising, but I'm really not sure and don't want to mess up my Moto.

    Q9_01.09.28DR_ATT_UnLocked_Mofan.Mobi.rar

    SHIP_NORMAN_AP_U_01.09.28CR_MODEM4_U_40.11.40R_06_NoSimLock_USNORMANATT02NAR2W611A005_1FF-AT_T_3784901054.rar

    Thanks in advance.
  4. zlatanpekmez

    zlatanpekmez New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    wm6.5 motorola q9h

    Could someone confirm that it is working for him and
    what rom did he used!?
    Does it work if I flash with vodafone first then with Q9 WM6.5 23004
    like it was said earlier!? Please who has done it REPLY!
    And the most important will it lock the phone in european phone?
    Thanks!
  5. Fede8

    Fede8 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    it works :dft008:whoa
    beut there isn't italian , any ideas ??
  6. zlatanpekmez

    zlatanpekmez New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Step by step and rom version!

    Ok could you tell step by step what you did and what
    rom exsactly did you use so we can do it too and to confirm
    if installs on unlocked phone Q 9h it want lock the phone!
    Thanks!:dft010:big_smile:dft003:cool
  7. zlatanpekmez

    zlatanpekmez New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    I did this and i must say its nice interface but the message cant be written
    becouse its only write china language and the programs are missing. This gay
    made it for his use only in china ond thats nice but when new rom comes You
    better use wm6.1.!:dft010:big_smile
  8. pedram_noei_a

    pedram_noei_a New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    can any one gives my a good 6.5 rom based in english??
    the rom moto Q9 gives have problem in sms with english
  9. huatz84

    huatz84 New Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Same here..Have been looking for fixing the number appearing instead of letters when typing sms. This WM 6.5 ROM is almost perfect. Is there any upadate for it?
  10. zlatanpekmez

    zlatanpekmez New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    When you write sms or any text press SPACE and * at the same time and simply chose english for typing, ;-)
  11. huatz84

    huatz84 New Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Wow..Is it permanent? Or we have to press the keys every time I wanna text?
    If this is permanent,it gives me good reason to flash back into WM 6.5. :dft012:wink
  12. Tranzystor82

    Tranzystor82 Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    1
    Hello

    No i just only first time .... after weekend i share clean WM6.5 based on european rom its done but i have couple problrm with BT
  13. huatz84

    huatz84 New Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Wow..That's amazing!! I've been waiting for this. I guess I have to wait for your ROM. Great job,mate...:dft012:wink
  14. Tranzystor82

    Tranzystor82 Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    1
    Yeah but Bluetooth now working - not anytime power on , not work with profle A2DP ... anything elese seems work fine ....
  15. huatz84

    huatz84 New Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    I can live with No A2DP on my Q9h if I can enjoy the ROM 6.5. :D
  16. avero

    avero New Member

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Can we done with registry tweak for default language TAP (English)?, btw how we show a special characters in that's 6.5 ROM's :dft009:smile
  17. zlatanpekmez

    zlatanpekmez New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Waiting for your ROM! Nice work
  18. huatz84

    huatz84 New Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    @Tranzystor82,
    I've flashed back to WM 6.5 but still the input of E,R,T,D,F,G,X,C,V (blue mark keypad) can't be typed. Only numbers input. I've tried pressing SPACE and * at the same time but the input can't be changed. Is there any registry edit for this? Thanx in advance ..:dft012:wink
  19. zlatanpekmez

    zlatanpekmez New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    It must work! try reflash again It work with me!
  20. zlatanpekmez

    zlatanpekmez New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Sorry its SPACE AND ALT!!!

Share This Page