Windows Mobile Screen Will Not Go AWAY!!!

Discussion in 'Moto Q 9c' started by fireup571, May 18, 2008.

  1. fireup571

    fireup571 New Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Windows Mobile Screen Will Not Go AWAY!!!

    :angry::angry::angry::angry:​

    Upon powerup of my Q9c, the unit shows the Motorola logo, goes through the Sprint logo, then goes to the Windows Mobile screen and stays there. Does anyone know how to get the phone to go back to normal or is this one of those grimlins that I need to have looked at by Motorola?...

    Frustrated...

    George
  2. capo8488

    capo8488 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    564
    Likes Received:
    0
    search hard reset..
  3. ynotbe30

    ynotbe30 New Member

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I Had this same problem a day after i got my phone. The only way i got this to end was to do a hard reset to the phone by taking the battery out and holding the center button when the phone was starting up. Hope this helps.

  4. ajskhan

    ajskhan New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    0
    Same here.
  5. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    @ capo its called master reset and you have to search more than 2 words
  6. capo8488

    capo8488 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    564
    Likes Received:
    0
    isn't it a called a hard reset when you can't get past the wm screen? ok search stuck at wm screen.
  7. fireup571

    fireup571 New Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    --------------------------------------------------------------------------

    I've reset the unit but no luck...any other ideas?
  8. capo8488

    capo8488 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    564
    Likes Received:
    0
    did you do any registry hacks or 3rd party apps?
  9. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    did u try hat ynotbe30 said... hold the center silver key and power buttont when the phone is off.... also try holding to e and z keys when turing on
  10. fireup571

    fireup571 New Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    None of the above or below. Off to the service center I go...I let you know what the prognosis is...

    Joy...

    George
  11. fireup571

    fireup571 New Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0

    Back from service center. Says they can't help me. they ordered me a new phone. Not the answer I was looking for but it will work. I am able to sync it and view the files on the unit. I am wondering if I can at the least save my contact list. Anyone know how?

    Thanks!
  12. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    search pim.vol!
  13. fireup571

    fireup571 New Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Just got the replacement phone. Now, how do I put my contacts back into the replacement phone?
  14. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    search pim.vol!

    Haha...reverse the steps you used to save it?
  15. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    had the same problem yesterday. i was still able to sync it to my home computer. i went ino the start up folder in windows and removed the unwanted icons. i tried Web Messenger and the home page plug in was preventing the phone to load. once i removed the icon, the phone worked. if you sync your phone to your home pc, the contacts are saved in outlook.
  16. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    forgot this. i had to set my pc to view all files in explorer. those icons are hidden

Share This Page