Who lives without Facade?

Discussion in 'Windows Phone Software' started by Tony Bag o Donuts, Nov 19, 2007.

  1. Does he need a permission slip to post?:tounge:
  2. JazmineDubois

    JazmineDubois New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    never used it.....never heard of it :tounge: i'll try it out when i get my Q back.:2cool:

    *writes down on list to purchase and download*
  3. jiimpman23

    jiimpman23 New Member

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    i dont have facade
  4. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    I dont have it.....i'm cheap, lead a boring life in a cave :)
  5. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    thats a shame....you should get out more :)

    -Sent from my Q
  6. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    why get out of the cave ? all software can be obtained via the internets © -W- Bush :}


    ps. you're out & about ?
  7. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yes those internets and interwebs can be quite resourceful :)

    yes i am....should be after lunch-ish

    -Sent from my Q
  8. Sefus

    Sefus New Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    dang. I just got it yesterday. Turns out I've been in a cave too :(
    but damn! I'm glad I finally came back here... what was I doing?? It's very nice!
  9. Prosper

    Prosper New Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    1,469
    Likes Received:
    0
    Indeed. Just wanted to imitate that self-help group feeling when they're all together saying "HELLO GEORGE".

    - hi, im george, and i hate the sun
    - HELLO GEORGE

    :tounge:

    I think I'd first need a Q :tounge:
  10. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    yes indeed, yes indeed.. :}

    see ya then dude... hope the traffic isn't too bad,
  11. quint

    quint New Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    I don't use Facade and I'm not sure that I really need to. I use this custom homepage and it includes a launcher, appointments etc on the homescreen.

    [​IMG]

    I might be missing something, but what does facade do that a custom homescreen doesn't? (I'm thinking the ability to modify on the fly?)
  12. DrQ

    DrQ New Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    0
    You said "appointments" plural and you only get one at time w/o Facade. I have 5 line and if I arrow down to either appts or task I can scroll through the next 30 days right from my home screen.

    Also by clicking on one of 3 tabs the HS shows either Appts, Launcher or Tasks. Launch has 12 or more scrollable items in a fixed position and tasks and appts; 5 lines for whatever period of time I specify.

Share This Page