Where do I store plugins?

Discussion in 'Q Home Screens and Wallpapers' started by jeffajones, Feb 8, 2009.

  1. jeffajones

    jeffajones New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Where do I store plugins?

    So I have downloaded some of the required plugins (Orange, smartmonitor etc), now where in my Q should they reside? Thanks

    Jeff
  2. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    i ran those on my device...they are small!
  3. jeffajones

    jeffajones New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    But do I install them to App/Home?, or where? Thanks

    Jeff
  4. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    the install to the device or storgae card. Not to a particular folder
  5. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
  6. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    yea..both those files you said are cab installers. orange is jrulez or something like that...but a cab.
  7. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
  8. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    sounded like the OP was just moving the files and not actually installing
  9. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    Now that ya mention it, sure does. Is OP asking where to put the cab files? Who knows, anway Read the FAQ section.
  10. jeffajones

    jeffajones New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Right, I had downloaded them to my Mac, and wanted to know where to put them using missing Sync. I wasn't very clear on that in the OP. Thanks
  11. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    you can put them anywhere you want to
  12. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    Put them on your card, anyplace.

    I put one in the bathroom, kitchen, cat liter box:)
  13. jeffajones

    jeffajones New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    So if I put the Orange plugin in the Windows/Fonts file, it will still work properly???
  14. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    What the heck are asking. is it a .cab file?
  15. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    think the question has been answered.
  16. jeffajones

    jeffajones New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Yes, it is a .cab file. I'm sorry for being so stupid, but I am not sure where it should be stored. There are many folders in which I could move the file, and I would just like to know if there is a certain place the file should go. I have read the tutorials, and am still confused. If you think I am an idiot, then just ignore me, and I will go away.
  17. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    how many times can we say it
    YOU CAN PUT THE FILE ANYWHERE
    then follow the instructions in the FAQ section to install it
  18. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    guess we shouldnt mention, you dont have to store them anyplace. dont need them once installed.
  19. EQBob

    EQBob New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    3,416
    Likes Received:
    0
    Unless of course you brick the phone, need to do a have to do a hard reset, screw up the registry hacks, etc.

    I kept/keep a copy of every cab I install, both in a dir named CAB Storage on my SD card and on my PC.
  20. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    Didn't want to go there. but true.

Share This Page