Weird Problem. Please help

Discussion in 'Windows PC and Moto Q' started by weinster666, Jun 12, 2008.

  1. weinster666

    weinster666 New Member

    Weird Problem. Please help

    I have a Verizon Moto Q9c and an XP laptop. I have been trying all sorts of hack to get the GPS to work.

    Somehow, in the process of installing one of the registry tools for the phone, I have screwed up the registry of my XP PC. The PC still works, but in some cases, it seems to think the PC is running Windows Mobile.

    Very strange. When I go to hotmail or this forum site, for example, the PC's IE loads the Mobile version of the site.

    Any ideas?

    Thanks,

    W666
  2. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    yea thats what happens..you will be directed to the mobile sites most often

    -Sent from my Q
  3. sherri

    sherri Active Member

    Scott: On the PC??? The op is getting the mobile site on the pc...
  4. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    oooh sorry bout that....totally misread that

    -Sent from my Q
  5. sherri

    sherri Active Member

    Still celebrating, Your Moderatorship???
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    hhahahah noooooo
    preping for golf tomorrow :)

    -Sent from my Q
  7. sherri

    sherri Active Member

    Hubby played today. Great weather (we're not far from you...) He shot a 25 yard putt on the 18th hole. Is that good? ;)
  8. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    hha yea its good....if it went in :p

    hey way off topic :p

    -Sent from my Q

Share This Page