tmail.exe

Discussion in 'Moto Q 9c' started by stg618, Jun 12, 2008.

  1. itz poly

    itz poly New Member

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    I would say of the problem persists and youve found no solution, try downgrading.
  2. 86mcss

    86mcss New Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    ugh! now it shows my system is always running at 100%...yes 100% not 80 or 90 but 100. With no other programs open either.

    I guess I need to learn how to do a phone book back up and do a master reset. :(
  3. 86mcss

    86mcss New Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Had to do a master reset. Luckily I had no loss of data or numbers after backing everything up.
  4. txter

    txter New Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    2,749
    Likes Received:
    0
    well im not alone here..
    i have a Q1. i have come across this lil bast*** a few times. the only way i can get rid of it is to pull the batt. i did notice that sometimes i get it after web surfing.
    i never pin pointed what caused it cuz it would piss me off so bad i think id black out.
    i dont run facade, never have. i have WM5.
  5. stevejc

    stevejc New Member

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    same thing happens to me i have a samsung i769 with 6.1

Share This Page