SPB Mobile Shell Fully Customized/ More than normal

Discussion in 'Samsung Saga' started by dragonfly, May 23, 2009.

  1. dragonfly

    dragonfly New Member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    SPB Mobile Shell Fully Customized/ More than normal

    Found a "change skin" for our 320x320 screens, that helps you fully customize your mobile shell a little further than just the shell itself.

    The link to the site is here
    http://www.imarche.net/omnia/fullpacks.php

    Puts a background image on even the pro home screen and every other screen you encounter, alone with a special menu bar at the bottom of the screen.

    pro home

    View attachment 6419

    pro home programs menu

    View attachment 6420

    Pro Home Mru view

    View attachment 6421

    2nd pro home screen can slide left from original pro home

    View attachment 6422

    pro home calendar view

    View attachment 6423

    Attached Files:

  2. dragonfly

    dragonfly New Member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0

    Attached Files:

  3. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    looks good and good find fly!!
  4. dragonfly

    dragonfly New Member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    Thanks frog was up very late last night messing around with it, its a great little app.
  5. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    so fly....i take it you installed this one: Release 4.1 Square 320 (320x320) version? and wow...15MBs!!
  6. dragonfly

    dragonfly New Member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    yeah its a pretty big file just threw it on my storage card, sorry took so long to respond was driving home from the shore and to a engagement party of a friend. did you get it to install frog?
  7. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    oh sure...i see how it is! =)

    i did and it works good! took me a bit to figure out what these colored lines represented on the secondary pro screen..wifi, bluetooth and phone (airplane mode)..on or off! and i take it they only appear with certain button styles as your screenshot shows something different...

    Attached Files:

  8. dragonfly

    dragonfly New Member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    yes i dont have those 3 lines either on that screen interesting each one i know brings more/ and some less things in with the shell. Good luck with your team meetings on tuesday lol.
  9. EQBob

    EQBob New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    3,416
    Likes Received:
    0
    You keep saying second pro screen. Do you mean lifestyle screen and left/right panes of that?
  10. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    with this new app that fly found it gives a second..more simpler second pro screen. just a swipe left. then its weird cause from there ya swipe back to go back but if ya swipe left again you hit the lifestyle screens again!
  11. EQBob

    EQBob New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    3,416
    Likes Received:
    0
    Interesting. How much more RAM does this take?
  12. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    when i look at cpu usage it always says zero percent..memory 3.5. the same with or without this extra app...and no added entry.

    i also like how batti is always averaging 12-18 percent cpu! lol...
  13. EQBob

    EQBob New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    3,416
    Likes Received:
    0
    Batti flat out works like crap on my phone. It barely ever moves off of 100% battery life. The Spb Shell battery app does the same thing. The only one that is (presumably) accurate (because it shows a decrease throughout the day) is the information under Settings on the Today screen or looking at the battery life under Settings.

    Where do you find the amount of RAM associated with each app?
  14. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    in task manager hit menu..view..processes.

    batti works good me! i can see my battery dying almost like a backwords progress bar! =) my extended should be here tues..let ya know if that effects batti any.
  15. dragonfly

    dragonfly New Member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    Using the extended battery now and seems to operate fine with the batti app. bob you should give the "change skin" a shot and see how you like it.

    Frog you enjoying the new app?
  16. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    yup...workin good! will have time to play more with it during work today!
  17. EQBob

    EQBob New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    3,416
    Likes Received:
    0
    Thanks.

    My MobileShell is taking 4.9M
    Filesys is taking 6.67
    device.exe takes 4.51
    gwes.exe takes 3.35
    voicecmd.exe takes 2.23
    shell32.exe takes 1.42
    cporg.exe takes 1.08
    MITsMan.exe takes 800K
    Services.exe takes 596K
    tmail.exe takes 380K
    connmgr.exe takes 356K

    those are the big ones.....is everybody else's list similar? I don't know what some of these are.
  18. dragonfly

    dragonfly New Member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    bob ill check mine a little later.

    frog have fun playin with it its got alot of cool options that you can change around and make it look nice, i havent been on my pro screen this long ever :) lol
  19. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    here's mine..
    MobileShell is taking 3.13M
    Filesys is taking 5.92M
    device.exe takes 4.76M
    gwes.exe takes 1.96M
    voicecmd.exe takes 1.79M
    shell32.exe takes 1.3M
    cprog.exe takes 944K
    MITsMan.exe takes 784K
    Services.exe takes 2.55M
    tmail.exe takes 1.76M
    connmgr.exe takes 376K
    and iexplore is4.06M
  20. EQBob

    EQBob New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    3,416
    Likes Received:
    0
    I wonder why my Mobile Shell install takes almost 2 megs more than yours?
    Same deal with GWES?

    On a reboot, the numbers change to:

    MobileShell is taking 4.58M
    Filesys is taking 5.58M
    device.exe takes 4.00M
    gwes.exe takes 1.97M
    voicecmd.exe takes 2.12M
    shell32.exe takes 740K
    cprog.exe takes 864K
    MITsMan.exe takes 772K
    Services.exe takes 536K
    tmail.exe takes 380K
    connmgr.exe takes 336K
    and something called repllog.exe got added in for 928K

Share This Page