Smart Tweaker - "application locked"

Discussion in 'Windows Phone Software' started by tharmsen, Sep 3, 2006.

  1. tharmsen

    tharmsen New Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Smart Tweaker - "application locked"

    I just purchased Smart Tweaker from EQ and I get the most odd error. It says "Stage 1 failed" then says "Application is locked". It tells you if you get this error that you need to unlock the "application" but it doesn't tell you how. Does anyone have any idea what it's talking about?
  2. tharmsen

    tharmsen New Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
  3. tharmsen

    tharmsen New Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Not real happy with SmartTweaker. You can select the hacks, reboot the phone and things like the shutter silence hack don't work.
  4. DMobley1022

    DMobley1022 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Have you had a chance to play with SmartTweaker anymore? Would you recommend it?
  5. inf3st

    inf3st New Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    2,390
    Likes Received:
    0
    I love how you have to edit the registry to use this program. Kinda dumb if you ask me.
  6. Boltbrkr

    Boltbrkr New Member

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
  7. Mobile Auto Repair

    Mobile Auto Repair New Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    176
    Likes Received:
    0
  8. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    well... it is a 2 year old link :}
  9. coheed328

    coheed328 New Member

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
  10. avero

    avero New Member

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    anyone have SmartTweaker 2008 full ver.

Share This Page