settings panel blanked out

Discussion in 'Moto Q 9c' started by henrylcr, Sep 18, 2008.

  1. Geekster

    Geekster New Member

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    4,952
    Likes Received:
    0
    + 100 + :laugh2:
    (word limit thingie)
  2. henrylcr

    henrylcr New Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    And that education I was talking about? Well, now that we solved that problem, I thought I'd screw around a bit more and see if I could learn something or cause another problem. :laugh2: So here's what I learned. It's not that you can't play with the Profile page icons (the picture url at the bottom of CHome Config) it's that there have to be two icons there. The first refers to which icon will be displayed if the phone is in Silent, the second refers to the icon displayed for all other profiles. Any two icons can be used, but there must be two icons. I haven't tried using a picture from elsewhere on the phone, I just tried changing the numbers, but I would guess that other icons would work as well.
  3. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    Many of us have tried, it won't work. you can change any other icon, but that.
  4. henrylcr

    henrylcr New Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Hmm, interesting. Oh, well, at least you can change the numbers. Now I have a purple 1/8th note for a profile with sound and a white one for the Silent profile.
  5. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    You can make your own panel for the settings, but it won't say what profile you are using. You would have click on it to go to profiles.
  6. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    understand... which brings me to another post i made, we don't know about ":MS" codes ?
  7. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    I meant you can do it in the plugin edit. like a short cut.

    one day I was in tbhbe registries and saw a list of MS stuff like MSTask, is tthat the stuff you were looking for?
  8. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    yup... like for instance, i was looking for the :MS code for Bluetooth status (not found it yet, not sure of anybody even replied to my post)
  9. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    profile- :MSProfile
    Wire- :MSWRLSMGR
    Ring tone- :MSSeting;soundsgsm.cpl.xml
    Background- MSSettings;bgimage.cpl.xml
    Battery- MSSetiings;power.cpl.xml

    These???
  10. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    yea... those are the ones, wonder if there is a complete list out there (i have not yet searched for them yet..)

    potQ9c
  11. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    when I get a chance, ill get them all

Share This Page