samsung propel how to add dialpad image

Discussion in 'AT&T' started by NatJm429, Jan 1, 2010.

  1. NatJm429

    NatJm429 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    samsung propel how to add dialpad image

    hi, i just got this phone cuz my moto q stopped working, im trying to add the dialpad.cab file that i used on my moto q on the propel n it wont work. says download is unsuccessful. is there a specific file i can download cuz i really need that banner with the dialpad.
    can anyone help me with this?
  2. jjmorgan64

    jjmorgan64 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    PM me with your email i should be able to help you get the cab file.

    jm
  3. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    should post the cab file here so other members can use it!
  4. NatJm429

    NatJm429 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    i found it in these forums...but im on my cell i'll post it later when im on my pc.
  5. NatJm429

    NatJm429 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    heres the link to the cab file that used to work with my moto q but wont work with the samsung propel http://mq.roeiboot.com/apps/ from the list look for dialpad.cab
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    no not that one
    whats the point of posting what doesnt work
    i was referring to jjmorgan64 asking you to PM him so he can email you the right file
  7. NatJm429

    NatJm429 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Well it DOES work just not on the Samsung Propel. and he asked to pm me cause he wanted to try another way to install that cab but it didn't work either.
  8. jjmorgan64

    jjmorgan64 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    shoot. and yes that's exactly why.

    sorry about that. is it installing and not showing up, or is it not installing.

    probrably an issue with the square screen.

    jm
  9. NatJm429

    NatJm429 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    it wont install i tried going to the link from my phone and i got an error says install was unsuccessful, also tried emailing it as attachment and open it on my cell didn't work, tried dragging and dropping into the my documents folder in my phone and nothing works...
  10. jjmorgan64

    jjmorgan64 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    well the next question is can you install other programs on the phone with no issue,

    if yes than it very well could be dialpad is not recognizing the screen size and won't install.

    if no then it's most likely the security settings on your phone.

    jm
  11. NatJm429

    NatJm429 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    yea i can install other stuff on it. i have the mobipocket and youtube apps already installed.
  12. NatJm429

    NatJm429 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    okay i played around with the phone until i noticed it has something called vanity settings and it allows you to click the fn key to enter an alphanumeric number such as 1800COMCAST thanks for all the help

Share This Page