Replace sprint_Q_pwrup.gif?

Discussion in 'Moto Q Hacks' started by bamhm182, May 28, 2008.

  1. bamhm182

    bamhm182 New Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Replace sprint_Q_pwrup.gif?

    I'm trying to replace all the Splash Screens, but I can't replace sprint_Q_pwrup.gif that's the very first one that shows up with the Sprint logo on it, when I try to replace it, it tells me I don't have the right privileges. Anyone know how to replace it?
  2. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    r u replacing it on your computer or via the Q
  3. bamhm182

    bamhm182 New Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    I was trying to drag and drop a picture named "sprint_Q_pwrup.gif" to \Windows\<here> to replace the one that's already there, but that doesn't work, and I don't know where it'd be at in the registry, so I'm asking how you'd replace it.

    I want a this picture to show up when my phone turns on instead of this one.
  4. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    don't we have a thread about this ?

    potQ.
  5. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    I don't know of anyone who's tried for that specific splash screen, but there are instructions for changing the WM splash screen in the homescreen forum. maybe if you follow those it could work.
  6. bamhm182

    bamhm182 New Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Thanks, but I followed those and it's in a different location or something.

    And Rudeboy, yes, you do have a thread about this, but not this splash screen in specific, the method for replacing the other Splash Screens doesn't work with this one.
  7. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    no somebody made a thread and a bunch of those startup screens, was it Cindra maybe ?

    potQ.
  8. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    those were for the WM splash screen and I think it was deadgirlsuperstar
  9. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    im askng are you using your computer or are you on your q when tryin to do this ?
  10. bamhm182

    bamhm182 New Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    I'm on my computer, why? Is it doable using the Q?

    EDIT: Is this the thread you're thinking of Rude?
  11. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    im pretty sure if your on yourQ doing this it should work ..... copy it to my documents o storage card.and then copy it 2 the directory
  12. bamhm182

    bamhm182 New Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Nope, it copied it to /Windows, but it's still the sprint logo.
  13. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    no im sayng copy it to the my documents folder onthe Q then move it using the Q to / windows
  14. bamhm182

    bamhm182 New Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    I understood you, and that's what I did, it still didn't work, sorry for the confusion.
  15. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    o ok my bad .......
  16. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    nope... thats not the thread i meant.

    Paco: didn't that thread describe how to replace the carrier logo also ?

    potQ.

    (ps. i have never messed with it since it's not worth it for the couple of reboots per week)
  17. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    I don't remember anyone talking about that, I only used mine briefly since my phone does it's nightly pre-backup reboot when I'm asleep.
    Look for a thread called splash screens girls might like (or something like that)
    Edit
    Here's the link
    /Edit
  18. TarHeelsRule!

    TarHeelsRule! New Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    3,947
    Likes Received:
    0
    The instructions to change the splashscreen were for the Q9c not the original Q. And even after changing it didn't stop the Sprint logo from popping up so I went back to the way it was originally.
  19. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    what are you saying, i am wrong ? j/k.....

    i may have remebered incorrectly... i thought it was possible.

    potQ.
  20. bamhm182

    bamhm182 New Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Oh well, it's no biggie, I was just wanting to get rid of it, thanks for all your help. :D

Share This Page