remote

Discussion in 'Moto Q Hacks' started by rwolfe88, Dec 23, 2008.

  1. rwolfe88

    rwolfe88 New Member

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    remote

    is there a free program that allows you to use the ir port on your phone as a tv remote?
  2. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    not sure about free, but there is vito remote (there are a few threads about it here)
  3. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    you're saying he should have searched ? :}
  4. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    perhaps :wink:
  5. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0

    That's that nice way of saying it, :laugh2:
  6. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    I'm partial to the old skool remote..have the woman change the channel :)




    j/k
  7. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0

    That's what I have kids for........:tounge:
  8. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0
    I think this means it's time for a new tv :tounge:
  9. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    and....all remote apps no worky on Q!!
  10. Wizzer

    Wizzer New Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Yeah, there are a few freeware ones..but they need a phone with an IR port - which the Q doesn't even have.
  11. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    The original one does...
  12. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0


    .......Lol
  13. klockworkz

    klockworkz New Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0

    The old q (grey) does have an ir port!

Share This Page