q9h update firmware

Discussion in 'Moto Q 9h' started by susan1985, May 23, 2008.

  1. mexiken

    mexiken New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    2,725
    Likes Received:
    0
    No worries. And yes, its coming, its just a matter of when....
  2. susan1985

    susan1985 New Member

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    yes:embarassed:
  3. Xebec

    Xebec Member

    Joined:
    May 8, 2008
    Messages:
    387
    Likes Received:
    0
    I meant AT&T has nothing to gain. Microsoft released WM 6.1 April 1st. Motorola has already released WM 6.1 to AT&T. There is no incentive for AT&T to push this out to their customers. AT&T gains nothing financially for doing so, but it does cost AT&T money as they will take WM 6.1 and customize it for their phones. No company is eager to spend money to give something to their customers when there will be no financial gain.
  4. IhateBestBuy

    IhateBestBuy New Member

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Are you trying to say that those of us with European Q9H's on ATT will not be able to upgrade to WM 6.1? If so what is your justification? I see no problems upgrading a Euro Q9H to an ATT flash including WM 6.1.
  5. mexiken

    mexiken New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    2,725
    Likes Received:
    0
    The hardware isn't exactly the same, so it might not work.
  6. GraemeCR

    GraemeCR New Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    I guess my justification is based on reverse logic.
    There are at least two folks with AT&T devices who have attempted to flash their device with Euro ROM's.
    Both phones have been rendered useless with the flash process aborted and a consistant error message of "Barker not set".
    Of course you can connect to AT&T's network on a Euro Q, (but without 3G service) however, upgrading a Euro Q with an AT&T ROM appears (to me) to be a recipe for problems.
    This is not to say that there will not be a WM 6.1 for Euro Q's, I just wouldn't use an AT&T ROM WM 6.1 upgrade on a Euro Q ..... until somebody else tries it.
    If you feel comfortable enough to try it - that is if AT&T is able offer the upgrade to a device not originally factory-configured for their network - then go ahead. A lot of folks will be intersested in the results.

Share This Page