Post Your WM6.1 Screens Here

Discussion in 'Moto Q 9c' started by ajskhan, Jun 9, 2008.

  1. workhors

    workhors New Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    haha yes the bottom one it just looks a lot different from the smartbar's ive seen I am using that background that he has and that bar just above the smart bar is just part of the background

    Thanks to all that replied ha
  2. hawthrn

    hawthrn New Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    my WM 6.1 homescreen (in progress)

    Heres my Homescren, Im still working on it. Im still trying to figure out how to change the color of my font using mortscript (anyone help me out on that?) Thanks!

    Attached Files:

  3. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    welcome aboard..

    definitely a different font, which color do you want to change and why do you think you need MortScript for that ?
  4. Vazguard

    Vazguard Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    5,502
    Likes Received:
    0
    That's pretty sick. I am very intrigued by the changing of fonts...might have to get on that.

    And welcome to the forum!

    Off-topic point: what's the icon next to the E icon, with the scrollbar and the speaker? Never seen that before.
  5. hawthrn

    hawthrn New Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Font color

    Well,

    This is my current home screen. As you can see, the font im using kinda bleeds into the back round. Im hoping to change it to a darker color. The reason im asking about mortscript is because im using a program that changes the .cpr and .Dll files very easily. I found it on a different forum.
    Essentially, im altering the script that controls that one panel. I know I can change the color of ALL of the text from the Hkey, but I only want to change the font color for the text on that one panel. You can PM me if youd like, ill tell you all about it, but for now, it's late and im tired =D
    If you have any suggestions about changing the color of font using mortscript Id love to hear it. Ill be glad to post the script that Ive altered to produce that top panel.

    Attached Files:

  6. extremum

    extremum New Member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
  7. pointblnkpaintballer

    pointblnkpaintballer New Member

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Can you get windows 6.1 on verizon phones yet?
  8. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    yes... search.
  9. Vazguard

    Vazguard Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    5,502
    Likes Received:
    0
    Yep, check around in the Q9m/Q9c sections for info. Nice to see a fellow paintballer (I'm assuming)!
  10. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yea man been out since june/july for the Q9's for verizon
    well the Q9c officially and Q9m unofficialy

    search a bit
  11. knic1590

    knic1590 New Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    that is sk tools the popup menu
  12. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    i think it's Smart Tool Kit..
  13. blackmeto

    blackmeto Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Messages:
    3,772
    Likes Received:
    0
    well i finally changed from the kitt dash (although it is still on my phone)
    and this is the one i put together yesterday
    [​IMG]
    but i cant figure out how to change the selector bar and the font colors in my menus and start page selector box

    can u guys point me in the right direction?
    also is there a way to specify when mini nrg weather updates?
  14. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    colors are changed in the .xml or external color scheme..
  15. blackmeto

    blackmeto Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Messages:
    3,772
    Likes Received:
    0
    do you know hhow to change colors using sktools?
  16. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    can you ?

    i used edit.com or any other plain ascii editor...
  17. kareljack

    kareljack Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    2,077
    Likes Received:
    15
    Mini weather updates every hour. Currently, there is no way to select/change that function.
  18. blackmeto

    blackmeto Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Messages:
    3,772
    Likes Received:
    0
    nah just figured since u are the sk guru...............
    when i go to change colors in sktools i only can change red
    as in rgb but i cant figure out how to select the other two
    have you ever tried it?
  19. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    i have never tried changing colors using SK Tools....
  20. blackmeto

    blackmeto Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Messages:
    3,772
    Likes Received:
    0
    Go try it i'll wait

Share This Page