Post Your Desktop!

Discussion in 'Off Topic' started by Vazguard, Sep 25, 2008.

  1. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0
    I've got it!
  2. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0
  3. Vazguard

    Vazguard Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    5,502
    Likes Received:
    0
    Great! Welcome to the world of Windows customization!
  4. bub710

    bub710 Member

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0

    Attached Files:

  5. Vazguard

    Vazguard Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    5,502
    Likes Received:
    0
    Haha nice. Here's a shot of my Windows 7 desktop:
    [​IMG]
  6. bub710

    bub710 Member

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    nice. I wish i was brave enough to try it. i have an old IBM thinkpad i use as a media server. maybe i will try it on there. just hate that it will expire in aug. then what?
  7. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0

    I got windows 7 also...It it awsome compared to Vista
  8. EQBob

    EQBob New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    3,416
    Likes Received:
    0
    If I did this attachment thing right, here's mine. Taken at Sea World a few years ago.

    View attachment 5760

    EQBob

    Attached Files:

  9. Vazguard

    Vazguard Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    5,502
    Likes Received:
    0
    Haha nice.

    @bub710 It's so easy to set up. You just partition your hard drive and install to the unallocated space. Go to Youtube and type in "dual boot XP and Windows 7." I did it for Vista and it worked like a charm. Of course, backing things up is always a good thing.

    @Ch0ppy35 Yeah I enjoy it quite a lot. Just wish it would play nice with my HDMI port. I use an external monitor and it doesn't seem to want to switch screens on the fly unless it's in from VGA. Oh well. They look the same.
  10. bub710

    bub710 Member

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    thanks, so then in august what happens? does it just stop working?
  11. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0

    YOu got your drivers in there?
  12. Vazguard

    Vazguard Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    5,502
    Likes Received:
    0
    It loaded my video card drivers (Nvidia 8600m GT) automatically. But it didn't seem to like it. IDK. VGA works out fine.
  13. Vazguard

    Vazguard Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    5,502
    Likes Received:
    0
    Yeah. But it really depends on how MS works up to then. It might release newer keys or something when new major builds come out. Only time will tell.
  14. Acetherockr

    Acetherockr Member

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    616
    Likes Received:
    0
    Dang Straight ;)
    [​IMG]
  15. Acetherockr

    Acetherockr Member

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    616
    Likes Received:
    0
    Ch0ppy! Where you been bro??
  16. Vazguard

    Vazguard Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    5,502
    Likes Received:
    0
    I see that ISO file on your desktop...how come I'm not seeing a desktop pic from that too? :smile:
  17. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0

    Around lol Install that win 7!
  18. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0
    BTW make sure u get that one patch so it doesnt currupt your mp3s
  19. Vazguard

    Vazguard Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    5,502
    Likes Received:
    0
    It's now included as an update, but you might want to manually install the patch to be sure.
  20. brandon.roeder

    brandon.roeder New Member

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    3,122
    Likes Received:
    0
    Meh, not much going on here..just reinstalled Vista and haven't installed rainmeter or CAD yet

    [​IMG]

Share This Page