Official Q9C Hack Thread

Discussion in 'Moto Q 9c' started by BIGD, Nov 26, 2007.

  1. BIGD

    BIGD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    0
    Mine stays on the current page , but thats fuuny that urs doesn't
  2. BIGD

    BIGD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    0
    don't tell me that u kill tasks :)) cuz if u do thats why it goes back to homepage
  3. BIGD

    BIGD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    0
    from time to time u wanna do that so it wont affect performance of ur Q
  4. remlle

    remlle New Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    anyone using a threaded SMS yet? I need that and I would like an app like I have currently on my 700wx that allows me to dial a persons number from the main screen using thier name.
  5. adma

    adma New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Umm, are you talking about the Q9C? Because you can just start typing on the home screen and it will just pull up contacts...
  6. adma

    adma New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Ive actually been very impressed with the performance of my Q; especially as compared with my Mogul. I don't nearly 'kill tasks' as often as I had to on the Mogul...
  7. BIGD

    BIGD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    0
    Dont worry , there is nothing wrong with those hacks and the speed does make difference .
  8. BIGD

    BIGD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    0
    they r much faster . u might wanna check them on DSLREPORTS.COM/MSPEED try with both of them
  9. Breeze Loo

    Breeze Loo New Member

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    that's where i tested. i think most of my data usage is coming from downloading those 1MB files :tounge:

    i hit ~1000kbps pretty consistently with either set of servers. i've tested in the southern california area (alhambra, pasadena, culver city)
  10. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    open up extreme text and go to options and the last one says 'system default' check that box
    reboot the Q and your all set
  11. remlle

    remlle New Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Tried that I Dont see system defualt. all I See is system shortcut to xt. and Ive got that checked and its not working.
  12. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    sorry yea thats what you want checked
    did you reboot after you checked the box?
  13. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    and nothing happens?
    you dont get a screen that says 'outlook' and under that 'extreme text'?
  14. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    im not sure what to say...

    did you upgrade to v1.02? it just came out today (free upgrade)
    maybe that will work....
  15. remlle

    remlle New Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    tried upgradeing. no work. tried unchecking reboot then rechecking reboot. and nothing still goes to the default one wm6. its a sprint q9c
  16. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    interesting...
    well i know that Brian (birdsoft) will be having a new update out in january...a big update with alot of fixes and i know that this is one of the items on that list...

    i happen to be one of his beta testers for this along with rudeboy and sulster...ill be sure to post your problem in his forum for the future update

    sorry its not working for you right now...
    does the rest of the program work?
  17. BrianFX

    BrianFX New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
  18. BIGD

    BIGD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    0
    download tcpmp player and u will be able to watch them
  19. BIGD

    BIGD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    0
    u can find that app on my page. its called mobile registry editor
  20. adma

    adma New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Application failed to initialize properly. Click ok to terminate application. I should clarify that I am executing this in windows. Should this be from the device? ( i thought it would install through acivesync or something)

Share This Page