Official Q9C Hack Thread

Discussion in 'Moto Q 9c' started by BIGD, Nov 26, 2007.

  1. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
  2. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    Rudeboy has HTC unlock on his app page...Is this it?
  3. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    ........like a puppy following his master.........
  4. Dylan04

    Dylan04 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    so did they ever get it to work?
  5. kirch21

    kirch21 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    the speed hack sped up my phone alot but i could not go half a day before my phone died
  6. Dylan04

    Dylan04 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    ouch seems like a bad problem...remove it or just get a bigger battery
    =]
  7. kirch21

    kirch21 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    i went ahead and removed it it was quick but not worth it
  8. obsidiantalon

    obsidiantalon New Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    The "My Q Apps" link doesn't seem to lead to an applications page.. Do I have to be signed in to the "Smart Apps" community in order for the link to route appropriately?
  9. Q-Area51

    Q-Area51 Guest

    Go to Smartappsworld.com. I think you can just register and get whatever you want. RIP
  10. kashii

    kashii New Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    So im new to this, will unlocking it make the whole option of using your phone as a modem avalible for free?
  11. jaygid54

    jaygid54 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    flashlight
  12. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    ummmm...trampoline. =)
  13. jaygid54

    jaygid54 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    lol....so very sorry....I was searching for the motorola flashlight .cab file in the post reply space...just not paying attention....found it...thx.
  14. Phiiilly

    Phiiilly New Member

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    328
    Likes Received:
    0
    No. Very blunt yeah sorry, anyways. Check out PDAnet, google for it. One time fee. Also, if you do not have an unlimited DATA plan, don't attempt to use your phone as a modem. Or you'll yell at us for an outragious bill.

    This simply unlocks the phone, for editing. Or tweaking. (hacking if you prefer.)

    Hope that cleared it up for you.

    - Phiiilly (Posted from Q9c)
  15. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    thats what the first post is....
  16. oldschoolkido

    oldschoolkido New Member

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    you need to unlock the phone first with htc-unlock
  17. IT_guppie

    IT_guppie New Member

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I tried the camera shutter hack, and now my camera won't work at all?
    tried to use it from the keypad & start menu, but nothing?

    any suggestions?!
  18. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    go back and undo the hack
    maybe you changed something you werent supposed to
  19. IT_guppie

    IT_guppie New Member

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    set everything back to the original string - same problem?
    rookie question but when your in the reg editor, to make the changes, you go to the specific location (hkey_...) then right click -new - string value correct?

    if i use the master reset - will reg.edits/hacks revert back to factory as well?
  20. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    you only create new strings if te hacks says so...otherwise you just edit the existing value

    and yes a master reset will revert all hacks and apps and any other personal data

    -Sent from my Q9n

Share This Page