No audio playback?

Discussion in 'Samsung Focus' started by loopyeyes, Nov 24, 2010.

  1. loopyeyes

    loopyeyes New Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    So over the weekend I took some videos on my Samsung Focus, and something peculiar began happening. When I tried playing them back on the phone there was no sound. Just a little "popping" sound at the beginning, then nothing else.
    Then I tried putting the videos on my computer, but I got the same result. Is it just my phone or is anyone else having this problem? And more importantly, is there a solution?
  2. ImirOfGroofunkistan

    ImirOfGroofunkistan New Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I'm having this problem too. I've taken some movies of normal inside conversation and have not been able to hear any of it on playback. Maybe the microphone is just poor or facing the wrong direction?
  3. ImirOfGroofunkistan

    ImirOfGroofunkistan New Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I was able to get my sound working again by restarting the phone completely (hold down power button until you see goodbye). I hope this isn't something that happens often.
  4. loopyeyes

    loopyeyes New Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    That seemed to do the trick! Hopefully it doesn't happen again.
  5. mickfeeble

    mickfeeble New Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I am also having audio playback issue. Reboot solves it but nothing else does. I have suspicion that some other app is hijacking the audio and not allowing playback. Here is where we get to find out the downside of having no "genius bar" to troubleshoot our problems.

Share This Page