New Symbol?

Discussion in 'Motorola Q' started by sherri, Jul 1, 2008.

  1. kogama

    kogama Active Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    0
    ill go see if i have something like that and try deleting one since im about to do something that might mess my Q up anyways besides i just backedup incase

    also i have an idea of what those are
  2. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    There are 66 of them! You don't think this is using up so much of the memory, do you?
  3. kogama

    kogama Active Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    0
    My phone doesnt have them so its possible that its internet related since client sniffers deal with internet back up one of those logs or more onto your cp and delete them ..no wait can you do something for me

    go onto your mobile itnernet and search a couple of sites and tell me if there are more than before
  4. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    Can they be deleted? What in the world are they?
  5. kogama

    kogama Active Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    0
    i edited that post while you were looking at it so im nto srue if you read the last part please look at it again
  6. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    Ok, I searched a couple of sites. No more than before, Seems to be one per day (no duplicate days, but skipping a day every so often). I clean out the internet cache every night (SKTools Lite). These are in the Program files/SyncClient.

    I appreciate your help, Kogama, and I don't think you're crazy....a little hyper, maybe, but not crazy!:wink:
  7. kogama

    kogama Active Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    0
    Can you backup the log file for today onto your cp and delete it on your phone and search again?? if you do this and it comes back then its just a log of the sites youve visited and it contains different information than internet cache
  8. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    no not at all

    im a fan of:
    if your not sure what it is dont delete it
  9. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    Kogama, I have no idea how to do that...

    Scott. I agree with you...I'm afraid of doing anything that may require a Master Reset! Also, the phone is running fine, no error messages, no "low memory" warnings, so I will, as the Beatles once said, "LET IT BE...."

    Thanks everyone for your help! If anyone has any other ideas, I'm certainly open to them!
  10. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    you have 30mb free?
    if so that is really good...

    and yes..let it be
  11. kogama

    kogama Active Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    0
    yeah 30mb free is really good

    or you could be like me even though this might be od

    i never let my device memory go above 15mb
  12. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    30 MB used/21 MB free....I didn't want to get below 25MB free, but I can't figure out what to delete.
  13. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    21 is still good
    on my Q1 i always hovered around 5-7mb free

    the Q9 still has 32mb free

    do you have any apps installed on the device?
  14. kogama

    kogama Active Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    0
    install everything to your sd
  15. kogama

    kogama Active Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    0
    Hey sherri this probably isnt needed but if you dont go on your internet at all tomorrow and the log doesnt come you can be almost 98% sure that it involves internet usage
  16. cindra

    cindra Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    2,992
    Likes Received:
    0
    Have you figured this out yet?

    This kinda sounds crazy, but when I first saw it, it reminded me of the top half of the alarm bell icon. You have a very limited space at the top of your screen, and the bottom half of the bell might not display. Also, having an alarm set might use up some working memory.

    Any chance this is it??
  17. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    Well...where were you all day???lol! You figured out my mystery symbol!

    Scott & Kogama: almost all my apps are stored on the sd card. Homescreen stuff/Dashwire/and Live Search are installed on device. Currently have 30MB used & 22MB free.
  18. Tyrrell

    Tyrrell New Member

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Bah I left my phone at work, but I think I've had that icon there since I got it, so it never really bothered me..
  19. cindra

    cindra Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    2,992
    Likes Received:
    0
    That was really it?? What do I win? :tounge:

    I was busy with sleep, WiiFit, work, and cooking a big breakfast for my 3rd-shift hubby today. It was one of those days where you chase your tail all day and never get anything done. :embarassed: I'm just now getting to the forum. There were 6 pages of new posts when I logged in. Y'all have to slow down and let me catch up!
  20. firecracker37

    firecracker37 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    711
    Likes Received:
    0
    Did you, by chance, recetly upgrade to the new Dashwire 2.0? I don't use the program, so I'm not sure how much memory it uses, but newer versions of software tend to be bigger.

    Dashwire might also be puting some stuff on the device while it syncs it, again eating up more memory.

Share This Page