NES on your Q! (Play Mario Bros.)

Discussion in 'Windows Phone Software' started by tharmsen, Sep 5, 2006.

  1. ryant35

    ryant35 Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    865
    Likes Received:
    0
    did you try pressing right & left instead of up or down?
  2. 713thefree

    713thefree New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    yes

    the option is there but it wont even go over it to try anything basically im just looking at the option for landscape right and left i dont know what to do its great that it works but if could fix this that would be great..thanks for you help with this...
  3. ryant35

    ryant35 Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    865
    Likes Received:
    0
    I mean instead of pressing up and down on the directional pad to change your selection on the display screen, press left or right...
  4. 713thefree

    713thefree New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    your the shit!!!

    :2cool:your the man thanks a billion xs if u need any help or game sites for nes let me know i do have alot of stuff for windows mobile.. also do you know where to get snes games or roms free?
    :tounge:
  5. Warrior Of God

    Warrior Of God New Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0


    Does anyone know if this can be done directly from the phone instead of useing the computer?
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yea you can
  7. Warrior Of God

    Warrior Of God New Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Use the same directions as above? Also how much room does it take up? Do the games run decent speed?
  8. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yea of course...
    you still have to find the download link and your phone has the internet so its just like a PC

    its small but depends on how many roms you have i guess

    i havent used it in nearly a year so i dont recall
  9. Warrior Of God

    Warrior Of God New Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Ok thank you for your info....Last question the emulator is no longer active above....Does anyone recommend a easy one?
  10. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    its in here somewhere
    look at the other NES threads
  11. x4hokage

    x4hokage New Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Excuse me for asking but i downloaded everything except the emulator from another site, loaded Super Mario Bros. And all i get is a black screen. Bad ROM or bad Emulator?
  12. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    sounds like you didnt read the instructions in this thread
  13. PocketPoop

    PocketPoop New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Does anyone have a link to the emulator? The OP link is dead.
  14. Chizad

    Chizad New Member

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    I had to format my SD card that had my emulator on it!!!

    The original link is dead!!!

    Anyone have the file?
  15. ryant35

    ryant35 Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    865
    Likes Received:
    0
  16. Chizad

    Chizad New Member

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
  17. Chizad

    Chizad New Member

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    FYI if anyone cares, I finally found this link after much googling.

    http://www.esnips.com/doc/4dfaa69f-a489-4e2d-b78b-48e8d3d124a7/PocketNesterPlus
  18. metnix1

    metnix1 New Member

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    <p>I'm on my Q9C now after having the original Q for two years. I just went to install the emulator, and everything works except for the controller configuration. I can't really search through 42 pages on my phone... is there a fx for this?</p>
  19. ryant35

    ryant35 Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    865
    Likes Received:
    0
    Here's what was posted a few pages ago...
  20. Weapondrift

    Weapondrift New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    5,739
    Likes Received:
    0
    as ryant35 meantioned, those CAN be your keys...the default settings are set up so that the UP button is R soft key. DOWN is the L soft key etc...im hoping not to confuse you by going into any more details but if you have a question feel free to email me

Share This Page