MS Startup WAV

Discussion in 'Q Home Screens and Wallpapers' started by jgmelott, Jul 7, 2006.

  1. earthshaker78

    earthshaker78 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I put my new sound (named piano) into the windows folder using activesync...it asked me to overwrite I allowed but I still get the same sound...lol

    Any ideas?
  2. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    restart the phone. are you trying to change the start up sound? piano isnt it, if so.
  3. earthshaker78

    earthshaker78 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0

    oops...lol...yeah thats what i'm trying to do....lol

    How can I change it?

    What did I change? lol
  4. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    you change the piano sound. did the old one sound like the start up sound? you have to find the one that sounds like it. its probably hidden.
  5. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    in my case its moto_start.wav
  6. earthshaker78

    earthshaker78 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
    I followed this from the 1st few posts:
    "From another site:

    You need to get a registry editor, like PHM Registry:
    PHM Registry Editor : Smartphone Edition

    Launch the program and navigate to:

    \HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\SystemStart \Sound

    Change
    \Windows\Piano.wav to \Windows\*none*

    Remember to include the asterisks

    -Simpson"

    So I figured it was the piano sound....
  7. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    that would turn the sound off. still piano isnt the sound.
  8. earthshaker78

    earthshaker78 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0

    I see...do u think its a sound in that folder?
  9. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    should be

    i posted mine above. moto_start.wav, on sprint
  10. earthshaker78

    earthshaker78 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
    \
    Just listened to all sounds in that folder...nothing like it....

    Also none named moto_start.... U have a Q9c on Sprint?
  11. earthshaker78

    earthshaker78 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0

    Actually even when I put *none*... I still get the same sound....



    Maybe something changed in 6.1...That was an old post...

    Any ideas, how to remove the sound?
  12. earthshaker78

    earthshaker78 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
  13. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    i just found it in windows. you have to unhide all files. dont know why the other po is saying piano. its in there.

Share This Page