Moto Q on Cricket

Discussion in 'Moto Q Hacks' started by Jimiedta316, Nov 25, 2008.

  1. Jimiedta316

    Jimiedta316 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Moto Q on Cricket

    I'm sure this isn't the first or last time someone wants to know how to get Cricket internet working on a Moto Q but I have a verizon Q that is flashed to Cricket. Can someone post clear steps to configuring phone so internet explorer works? Will glady provide some free gsm unlock codes to anyone that can help. jimiedta316@hotmail.com
  2. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    welcome aboard...

    have you considered searching ?
  3. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    this was posted yesterday

    -Sent from my Q9c
  4. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    hence my free and un-rude advice :}
  5. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    indeed
    ans what great advice it was :)

    -Sent from my Q9c
  6. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    thank you sir.... :}
  7. cindra

    cindra Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    2,992
    Likes Received:
    0
    Welcome to Everything Q!

    We hope you enjoy hanging around. :)
    Don't forget--There is a search area at the top of every page and "sticky" posts in different forums. Chances are your answer is already there.

    This has been a canned, but very heartfelt, welcome. :tounge:

Share This Page