Microvision Flic scanner

Discussion in 'Bluetooth' started by gforsyth, Sep 20, 2007.

  1. gforsyth

    gforsyth New Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Microvision Flic scanner

    I am trying to get the Microvison Flic bluetooth barcode scanner to work with my Q. Has anyone had any lucking getting it to work? They do not have a scanner wedge available on their website, so I must use their SDK, however, I am having some trouble getting it to work.

    Greg
  2. gforsyth

    gforsyth New Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Bump,

    I am still having a problem getting them to work together.
  3. ii Candor ii

    ii Candor ii New Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Hmmm... I know my friend uses one with his Mogul from Sprint. That's a good question, I don't have one to test out, otherwise I could maybe figure it out for you. Let us know if you get it working.

    Do you have the .NET 2.0 framework installed?
  4. gforsyth

    gforsyth New Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Yes, I do.

    I found a program called SerialIO and downlaoded a free version of it that should connect to the scanner. The problem I have is that I can not get the Q to find the scanner. I put the scanner in its "discoverable mode" in which another smart phone can find it, but the Q will not. So then when I try to find it through the serialIO program, the program claims that my bluetooth function is turned off: when my Q settings are turned on.
  5. ii Candor ii

    ii Candor ii New Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    There is also a setting where you can allow your Q to be hidden or seen by other devices. You might turn that on and give it a try. I believe it is turned off by default.
  6. gforsyth

    gforsyth New Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Yes, I have that setting turned on.
  7. semi_water

    semi_water New Member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Flic SDK for Mot Q

    If you can send me the Flic SDK, then I can take a look at this.

    Their new SDK for ROV does not work for Flic.
  8. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    This posting was back in Sept. 2007.....

Share This Page