Looking for a Sprint Q9c Rom

Discussion in 'Moto Q 9c' started by Conquistador, Oct 17, 2008.

  1. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    My guess is he found the Sprint ROM and now has a Sprint Q9c with SPRINT firmware! (just a guess....)

    LOL!!
  2. Wizzer

    Wizzer New Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Actually, the dude that sold it to me said it would work on both Verizon and Sprint. After installing Verizon's firmware, it wouldn't activate. I called Verizon and they said the MEID wasn't in their database.

    I called Sprint acting like I wanted to buy a phone but make sure it wasn't stolen. Gave them the MEID and they said it was on their network. Basically the dude didn't know what he was talking about.

    Matter of fact, that was thru eBay. He wrote me yesterday and said he had to check his "stock" in the warehouse. I sent it with insurance + delivery confirmation back to him. Just waiting for my Paypal acct. to be inflated... :D
  3. bhinojosa05

    bhinojosa05 New Member

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Did anybody find the ROM for Sprint Moto Q9c? I have not been able to find it anywhere. Thank you so much. I am trying to flash my phone back to sprint.
  4. UPdownLoAD

    UPdownLoAD New Member

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    It's on Mobile Files....
  5. bhinojosa05

    bhinojosa05 New Member

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I found the thread with all the monster files for all phones but the one for the Sprint Q9c will not flash, apparently it is only and update for WM6.1 from WM 6.0. Do you know anywhere else I can find it. I currently have a Sprint Q9c flashed to VZW Q9c wm6.1 but want to flash back to SPT to try and utilize GPS.
    Thanks.
  6. wickednn

    wickednn New Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
  7. Conquistador

    Conquistador New Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
  8. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    i dunno
    he posted the samething in a Q forum saying it was a Q monster file
  9. wickednn

    wickednn New Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    no not Q9C just the moto Q
  10. Malvado

    Malvado New Member

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    im actually looking for a windows mobile 6 ROM also but i want the verizon one if any one has it please share
  11. Conquistador

    Conquistador New Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    I have the Verizon WM 6.1 ROM. It's better than the 6. It seems a lot more stable, looks cooler, and has several improvements. I believe it's posted already on everythingq. If you can't find it, let me know. Are you flashing a phone from another carrier to Verizon?
  12. Vazguard

    Vazguard Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    5,502
    Likes Received:
    0
    Yeah in the Q9m section pretty sure there was a big thread about it.
  13. Malvado

    Malvado New Member

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    No im actually trying to downgrade back to wm6 since i have been problems with 6.1
  14. Conquistador

    Conquistador New Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    What sort of problems are you having?
  15. Malvado

    Malvado New Member

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    mainly texting problems...
  16. Conquistador

    Conquistador New Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Really... hmm... I haven't had any problems with that. Have you tried a master reset and seeing if it's fixed after that? I've had problems in the past... mostly because I'm constantly messing around with registry settings... (for instance, I ended up with 2 "alarm 2"s under the clock and alarm settings). But a master reset always fixes any bad changes and I restore from a Sprite backup I made before messing around with settings. If the problems are still there after a master reset, you could try re-flashing 6.1.
  17. Malvado

    Malvado New Member

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    i have tried that several times...i even tried to see if motorola software update had something for my phone but it couldnt detect my phone

    check my post here:

    http://www.everythingq.com/forum/mo...s-fn-characters-instead-of-letters-27110.html
  18. Conquistador

    Conquistador New Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    I checked your post. Perhaps it is just a bug. That has happened to me before, too... but only maybe twice. From what I read, it seems to be when you start texting too quickly. Maybe I'm just not a fast enough texter to have that much of a problem with it! :)
  19. Conquistador

    Conquistador New Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Do you delete your text messages regularly? That can slow it down. Also I noticed after a while the autocomplete gets bogged down. If you go to "start > settings > text input settings" & click on the right soft key for "menu", you can clear the input history. That seems like it makes a huge difference with the speed of typing.

    As for the fn characters coming up... that probably is a bug.
  20. Conquistador

    Conquistador New Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    If clearing the text input settings does remedy your problem, I would suggest staying with 6.1. It is a lot more stable. However, if you're still dissatisfied...

    http://www.howardforums.com/archive/topic/1472130-1.html

    I haven't tried it, so I can't guarantee anything, but it is supposed to be the 6.0 monster.

Share This Page