"?" key won't work.

Discussion in 'Moto Q 9c' started by xchristopherj, Jan 6, 2008.

  1. xchristopherj

    xchristopherj New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    "?" key won't work.

    When I'm typing anything...text messages, emails, etc...my "?" won't work all of a sudden. It will type "0" with or without the alt key pressed.
    Anyone know how to correct this?
  2. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    i know of a surefire way, but its like killing a fly with a bazooka :)
  3. xchristopherj

    xchristopherj New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    I have no idea how this started happening all of a sudden. The only things that have changed between when it was working fine and now is I installed MotoQ Flashlight and I did the speaker loudness hack. :embarassed:
  4. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    what hotkey did you set for the flashlight
  5. xchristopherj

    xchristopherj New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    I didn't set it, yet
  6. dmm5157

    dmm5157 New Member

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    194
    Likes Received:
    0
    That happens to me every once in a while. I just use alt-cap (symbols menu) and select the question mark when it happens. It's inconvenient, but not a huge deal.

    On mine, it goes away after a while. Tends to happen after I've run a lot of programs and bogged down the phone. A reset fixes it for mine.
  7. dajael

    dajael New Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    ^^^What he said^^^
  8. xchristopherj

    xchristopherj New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    I killed all running programs then took the battery out. Still doing the same thing!! :angry::angry:
  9. dajael

    dajael New Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    You're probably going to need to do a Master Reset....although....

    your situation is a good advertisement for Sprite Back up...I do a full backup (including SD) before every added program or change in functionality...I date the file name and include specifics on progs or plugins that are installed. A typical Sprite BU file name for me is: backup01-07-08 goodboot-fizz-facade-orange-prior to (name what you are about to do here) install. Your phone will be back to factory presets after the M.R. and all your hardkey shortcuts wil be intact.

    If you are not too invested into what you have installed on your phone I would suggest buying Sprite backup and doing a master reset and then adding the programs or plugins you want (make sure everything is kosher) and then do a backup. Is it a lot of work...YES...is it worth it..... ABSOLUTLEY!!!

    Just my $.02

    Peace
  10. jangus

    jangus New Member

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    This happened to me as well right after i installed candlelight. It changed back to being a "?" when i went to google...I typed in a question and ended with a "?" and after that it worked in texting or emailing. Hasn't been a problem since.
  11. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    and who says searching doesn't help? ?????????????????
  12. xchristopherj

    xchristopherj New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Ha! Awesome. Worked like a charm. Thanks!!
    I'm still going to master reset, though. Just to get some of my "experiments" off the phone and start fresh lol.

    Great advice. Anymore info on Sprite BU?

Share This Page