Is there a hack for...

Discussion in 'Moto Q Hacks' started by HkyFrk, Nov 14, 2007.

  1. HkyFrk

    HkyFrk New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Is there a hack for...

    1. Turning off the alert when the Q completes its charge.`
    2. instead of having the MRU on the homescreen to instead have just the applications I use the most (like my favorites)?

    Thanks
  2. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    1. nope
    2. no hack but a program called facade has a 'launcher' tab that you can add to your homescreen
  3. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    <butting in..> rumors are that there might be a hack, check out this post, have not tried this myself.
  4. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    aaaah nice one
    looks fairly complicated...ha
  5. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    dunno... haven't really looked into it 'cuz like i mentioned in that thread i am not really bothered by it myself.
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yea same here
    perhaps the OP will find it useful and figure out how to use it!
  7. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    sure hope so, if the OP want i might not be able to withstand the suspense and try it myself.
  8. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15

    haha good luck!

    i find it quite useful....it does what its supposed to do and that is inform me :laugh2:
  9. HkyFrk

    HkyFrk New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    It worked!

    I loaded the the Mortscript program referenced in the post copies the small script to My Docs... ran the script... it worked perfectly. As soon as the battery was charged the screen flashed for a split second and I was back to my homescreen no sound no nothing.
  10. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    sweet.. so we know it works.

    thx.
  11. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    good deal glad it worked!!
  12. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    it should be added to the hack section...
  13. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    it should...
    go for it :tounge:
  14. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    crap.. and here i am thinking you would take on that task :}
  15. Bobby Budnick

    Bobby Budnick New Member

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Thanks for the feedback. I have been enjoying it too with the looping modification. I thought no one was going to use it. There are some timid people here.
  16. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    see mod forum...
  17. Max Taylor

    Max Taylor New Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    I have 2 points to ask:
    1. Does anybody know how to kill the Speakerphone function when I press the Speakerphone Key on my Q?
    2. How can I get rid of Voicecommand function when I зір еру headset button?
  18. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    welcome Max (great name :}

    okay.. check this post for re-assigning buttons.
  19. Max Taylor

    Max Taylor New Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Thank U. Actually I had already changed the links on buttons E-MAIL and Voicecommand to run TCPMP.exe and Lighter.exe - I don't know why but I always knew that this is the way to remap these keys... But the functions Speakerphone(short press the key on the keyboard) and Voicecommand(only on headphones) remained... Is there any hack to get rid of them?

    Also I wonder if there is a program to record calls for Q. Resco Audio Recorder has the option TO RECORD AUTOMATICALY ALL CALLS - it stars recording but every time the file is corrupted... :(

    As 4 my name: this is my real name and I like that U like it. So do I :)
    (by the way check your ICQ...)
  20. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    you just wanna get rid of what they do ? deleting/renaming the .lnk would do that, but then they are "dead" keys.

    asked many time... don't think there is a way to record calls with software.

    my sons name is Max... and nothing on icq.

Share This Page