Internet Home Screen

Discussion in 'Moto Q 9h' started by cdelauz, Nov 15, 2007.

  1. cdelauz

    cdelauz New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Internet Home Screen

    Hello!! everytime i use the internet explorer is starts off with the ATT media net home page. I want it to start with Google. When I go to change the home page, I noticed it wont let me. Is there another way about doing this?
  2. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    welcome aboard..

    yea, do a search... it's been discussed several times.
  3. palmanoe

    palmanoe New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0

    I started a thread on this, called: Internet Explorer Homepage & Default.

    While you can change the homepage on the Opera browser, I haven't got any answers on changing the IE homepage. So, still looking for an answer?
  4. Duke4062

    Duke4062 New Member

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    684
    Likes Received:
    0
    Open up opera, Go to Menu/Tools/Settings/General/And the Home Page setting area will be right there and full customizable. I have mine set to google desktop version.
  5. palmanoe

    palmanoe New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Again, that works for the Opera browser, but there doesn't seem to be such an option for Internet Explorer.
  6. Duke4062

    Duke4062 New Member

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    684
    Likes Received:
    0
    Curious, why would you use the inferior IE browser?
  7. earpshmael

    earpshmael New Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    isn't installing opera kind of a pain?
  8. Duke4062

    Duke4062 New Member

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    684
    Likes Received:
    0
    Opera is the default browser on the Q9h. It also has IE installed as a backu
    p.

    And so far I beleive the only way to change the default homepage on the IE browser is with a registry edit which might have side effects.

    sent fr. my Q9 Global

Share This Page