Incoming call screen

Discussion in 'Moto Q Hacks' started by rchz28, May 29, 2008.

  1. kogama

    kogama Active Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    0
    is there really a difference?? when i make a call i see my incall screen and thats it..............................so there really isnt a separate thing for that right?????????or......there is...
  2. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    it has the ugly color background.
  3. kogama

    kogama Active Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    0
    ?? ichanged my incall screen so my outgoing screen is the same which emans its beautiful and i added my name so next time people cant say its their phone
  4. 65heloguy

    65heloguy New Member

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    sorry if this is listed somewhere else,
    but i was curious.....is there a way to make the picture larger on incoming call screen?
  5. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    only way is photo contacts pro
  6. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    or... uhm, Encallio (not sure about the name)

    potQ9c
  7. kogama

    kogama Active Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    0
    yeah its encallio and its a lot better than photo contacts pro.............if your going to buy one get encallio because pcp had a lot of problems --atleast for me---up to you though
  8. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yup forgot about that one...good call
  9. cindra

    cindra Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    2,992
    Likes Received:
    0
    Does Encallio play well with Dialpad?

    potQ
  10. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    uhm, why wouldn't they ?

    potQ9c
  11. cindra

    cindra Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    2,992
    Likes Received:
    0
    Dunno, that's why I asked. I thought someone might be running both of these and could give me info before I install.

    We were on vacation and I was REALLY annoyed when I had to dial a number via letters for info (tunnel closure) and there were none on my Q9h! So, when we got back home I installed dialpad and have really liked it!

    I was looking at Encallio for the larger pics and customization, but wondered if dialpad would still show since it's customizing dialing and call receiving screens. If Encallio messes up my Dialpad, I'd be mad! :tounge:
  12. sherri

    sherri Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    10,117
    Likes Received:
    0
    I don't know about encallio, but if it doesn't "play nice", Rudeboy has another program, Boopsie Dialpad(?) that will work to dial numbers like 1(800) flowers. Not as good as the dialpad cab, because after call is made, you can't enter letters (for someones name, for example...)
  13. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    hmz.. Encallio changes the outgoing call screen ?

    potQ9c
  14. cindra

    cindra Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    2,992
    Likes Received:
    0
    It says it does, but to what extent I don't know. The site doesn't give a whole lot of info.
    http://www.nikafx.com/encallio/index.asp
  15. cindra

    cindra Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    2,992
    Likes Received:
    0
    I will keep that in mind...thanks! :smile:
  16. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    Do you know that Yahoo to go 3 has a gatget like dial pad on it? Its free. Its in the sttiings option. think they call it a Widget.

Share This Page