I have Windows Mobile 6.1 !!!! (insert jaw drop) Come and get it !!!!

Discussion in 'Moto Q 9h' started by mexiken, Jul 29, 2008.

  1. mexiken

    mexiken New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    2,725
    Likes Received:
    0
    The first one is 6.0 AT&T Branded one, the second is the 6.1 update.
  2. theobark

    theobark New Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    ieplore and Opera

    Neither of these are now working after I updated. Any thoughts folks?:foot:
  3. mexiken

    mexiken New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    2,725
    Likes Received:
    0
    And try to post in the MMUK thread if you can. That way, Verms and I both have a chance to look over any and all problems you have.
  4. Guardian

    Guardian Active Member

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    1,592
    Likes Received:
    0
    Thanks bro, MMUK it is, see you there.
  5. Guardian

    Guardian Active Member

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    1,592
    Likes Received:
    0
    Hence my confusion friend, I see one thing on the file and one thing on the comments being made and ...anyway moot point.
  6. theobark

    theobark New Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Addy?

    What's the url? I'll post wherever I can find an answer. Thanks!
  7. RedScare

    RedScare New Member

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    FYI, I installed the 6.1 upgrade without a problem, BUT I am unable to get Blackberry Connect to install correctly... which may end up being a show-stopper for me if I can't figure a workaround.
  8. MystressNyx

    MystressNyx New Member

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    I just wanted to make an all-encompassing thank you post 'cause there's just no way I am going through this many pages and hitting the thanks buttons on all the helpful posts. lol So, thanks not only to mexiken for getting this update over here, but also to all the people that have posted additional information, files, drivers, etc. By going through all the precautionary measures, my update went smoothly and without error =) So my appreciation goes out to everyone that has taken the time to put in their very helpful 2 cents worth ;)
  9. sniffs

    sniffs New Member

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    I must say that this has breathed new life into my phone.. which is what ATT DOESNT want.. now I can hold off on getting a new phone..

    It's a win/lose situation for them.. Win for us, Lose for them..
  10. oaktownlady

    oaktownlady New Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Everyone Is Happy, Except Me~I Can't Find the DL

    As a relative newbie, I have searched this website every way I know how and cannot find the link to the Qh9 WM 6.1 upgrade.

    Also, I'm confused. People are mentioning having to DL drivers, other software, etc. before doing the DL for the 6.1.

    I have a Global Q, Use Win XP Media Center Edition. In the past, I owned an 8525 and when the upgrade from 5.0 to 6.0 became available, only that software had to be downloaded, not 2 or 3 other things.

    Would someone kindly explain this process to me, please? Old lady here pulling out my grey hair ...Thank you in advance!
  11. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    Follow this link
    http://www.motomoddinguk.info/showthread.php?t=977

    This is the site that is hosting the file. And that is also the site where mexiken can better help you out concerning this update. The link to the download is under post #15.
  12. helloq24

    helloq24 New Member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0

    Where do I download this file from?? please help!!
  13. patersp

    patersp New Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Will this ROM lock an unbraded Q9h? I'm from the UK and bought SIM free - not tied to a network. If I upgrade using this ROM, will it lock me to ATT whio don't operate in the UK? Now that would be interesting....:smile:
  14. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    I do believe so. It was advised to have the unlock code handy to those who have unlocked their phone as this update will lock it back up. So I assume the same will go for unbranded, unlocked phones.
  15. mexiken

    mexiken New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    2,725
    Likes Received:
    0
  16. helloq24

    helloq24 New Member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0

    where do i go on that site? do you have the url that takes me right to the link? Thanks.
  17. RJNJC

    RJNJC New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    346
    Likes Received:
    0
    MotoModding: Post with link to Update file
    You will have to register on that site though.

    :2cool:

    R J
  18. helloq24

    helloq24 New Member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0

    ok I did that downloaded wm6.1 than i zipped it to rsd4.1 lite and it start and now i wait? how long does it take?? Also something came up about sync should i be worried about that or no??
  19. RJNJC

    RJNJC New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    346
    Likes Received:
    0
    Repeating my earlier post here on the process and events I went through:

    :2cool:

    R J
  20. helloq24

    helloq24 New Member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Ok i just waited for the phone to restart itself and I know have 6.1. Question tho how do I get the start button to open the files menu?

Share This Page