howto enable cdma network

Discussion in 'Moto Q 9n' started by skiwi, Jun 19, 2010.

  1. skiwi

    skiwi New Member

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    howto enable cdma network

    hey guys,who could tell me howto enable q9n to use cdma network. I can't activate the phone function when inserted cdma sim card, GSM sim card are working fine.

    Do I need to burning no.

    Thx in adv
  2. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    cdma sim card?
    to activate with a cdma network it needs to be activated with a cdma provider (verizon or sprint)
  3. skiwi

    skiwi New Member

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    tks, i have two activated sim cards, one is cdma,and another is gsm. when i inserted the cdma sim card, no phone function. howto active the cdma network
  4. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    CDMA is built in to the NAP. SIM Slot only supports GSM. I've never heard of a CDMA SIM Card?
  5. Aixelsyd

    Aixelsyd Active Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0
    what network do you want to activate it on?

    As mentioned tho the Napoleon is CDMA from the get go. A SIM card is only needed for use on a GSM network.
  6. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Didn't think that a Nap would activate CDMA on any Network but Verizon. Maybe the Providers that use Verizon towers if it's in the "System".

Share This Page