how to type an underscore "_" in texts

Discussion in 'Moto Q 9h' started by jayseven, Mar 19, 2008.

  1. jayseven

    jayseven New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    how to type an underscore "_" in texts

    my email contains an underscore. i dont know how to get to a characters list with my new Q9h.

    Thanks
    Jay
  2. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    alt(button below the A) + shift(up arrow)
  3. jayseven

    jayseven New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    cool thanks for the help bro!!
  4. mike250rs

    mike250rs New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    14,284
    Likes Received:
    0
    sure thing :)
  5. roshan_roy23

    roshan_roy23 New Member

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I tried doing that in my Q9H but all I get is a list of special characters and I can't find the _ there. Just the - and other special characters. Anyone one help??:embarassed:
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    it should be the first symbol

    -Sent from my Q9c
  7. ParaCAD

    ParaCAD New Member

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    5,685
    Likes Received:
    0
    Function + caps.....Yea same thing...its the first symbol

    Q9h - different lingo :)
  8. I8qbert

    I8qbert Active Member

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    1,463
    Likes Received:
    0
    same on a Q1
  9. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    on a tangent, I found some other characters accessible from the keyboard other than | (pipe char).
    if you type almost any letter and then hold down Fn (ALT for the Q1 types) and then press the space bar there's a whole slew of other characters available. For instance by doing this with a you can get: à á â ä å a ã a æ
    there's also © ® þ ß l ø and so on
  10. ParaCAD

    ParaCAD New Member

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    5,685
    Likes Received:
    0
    Pulls up txt options and 4 tabs that you can choose different character sets. The first tab is more basic %,* = - and others..

    The other tabs are as you mentioned Paco.

    Space bar isn't used for mine...interesting the different ways to do the same things.
  11. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    my point was, they can all be accessed without opening the special characters menu as well
  12. nyhope

    nyhope New Member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    i can't get the menu to come up on my Q9C... any suggestions?
  13. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    are you hitting function then cap keys?
  14. nyhope

    nyhope New Member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0

    after sitting here for like 10 mins my genius best friend realized hitting the function and caps key twice makes it come up.
  15. I8qbert

    I8qbert Active Member

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    1,463
    Likes Received:
    0
    yep it took me a while too :)
  16. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    In the settings\phone settings check what the DTMF is set to. set it to short. That may allow you to tap it once.
  17. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    good call....
  18. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    Heh? For real? Isn't that for tones? The keys are mapped and don't rely on tones.
  19. kray_zie

    kray_zie New Member

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Hi guys, newbie here. Just got my Q9h about 2 weeks ago & flashed it to WM6.1... LOVING IT! :laugh2:

    I was wondering whether there is anyway we can put in additional characters (ie. ® or ) into the ALT + SHIFT function with a hack or registry edit method?

    Thanks a lot & keep up the good job guys! :2cool:
  20. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    there was a hack to change the special characters mentioned a few weeks ago

Share This Page