How to remove McAfee Virus Scan!

Discussion in 'Windows Phone Software' started by iam99x, May 12, 2008.

  1. iam99x

    iam99x New Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    How to remove McAfee Virus Scan!

    I just figured it out...

    I've been trying to get this thing off of here for WEEKS, as well as many others.

    This is the most simple way to do it, without even having to reboot your phone or do a Master Reset.

    What you have to do is, go to File Manager>Program Files. Highlight the McAfee folder and press Menu>Move To, then select somewhere else to move it to. (Somewhere you know you can access easily)

    After you move it, kill it on your Task Manager.

    Finally, go to wherever you moved it to, and delete it.

    That should be the last of the battery killing, RAM hogging McAfee Virus Scan.

    If you have any questions, feel free to ask!
  2. SueK

    SueK New Member

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0

    You are officially my hero! Thanks so much. Did you, in any of your literature see any warning about this battery eating file? Just curious
  3. iam99x

    iam99x New Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Haha you are very welcome! I didn't see any warnings at all. Everything I listed is exactly what happened if I remember correctly.
  4. PortedMetal

    PortedMetal New Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    whenever i try to move to folder it tells me it can't because its being used by another process. i tried killing it in the task manager first but that still didn't help. any ideas?
  5. iam99x

    iam99x New Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Try killing it, then quickly moving it.
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    when i did it for my co-worker
    i rebooted
    killed it
    then moved it

    it wouldnt move after i killed it so i restarted and did it that way
  7. PortedMetal

    PortedMetal New Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    i figured out what i was doing wrong. i kept tryin to move it to my storage card and thats why i kept getting that message. whenever i moved it to another spot on my phone memory it worked perfectly! this helps alot now my phone is faster i can really notice a difference when i play pocketnester. thanks for the great find!
  8. iam99x

    iam99x New Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Glad you got it working! And you're welcome!
  9. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    great glad you got it

    -Sent from my Q
  10. mortalgroove

    mortalgroove New Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Sorry to bump this old thread, but I had to say:

    Thank you, thank you, thank you!
  11. alfredbond

    alfredbond New Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    RE

    1) Click the "Start Menu" button located on the bottom left of the task bar on your computer.

    2) Scroll to "Control Panel" and click on it.

    3) Click on the "Uninstall a Program" link under Programs from the list of controls menus or features displayed on the Control Panel window. Depending on your computer, this link may also say "Add or Remove Programs".

    4) Scroll down to "McAfee Virus Scan" on the list of programs that open up and select it. Right click on the popout that says "Uninstall/Change". Click on it and, depending on the version of McAfee Virus Scan installed on your computer, different operations such as Modify, Remove or Repair are displayed.
  12. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    um...this thread was for a Q9h that comes with McAfee and not a PC
  13. sixbennetts

    sixbennetts Member

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    294
    Likes Received:
    1
    Jeez, thanks for telling me, Hockey. I just spent the last hour looking for my Control Panel.....

    [;-{)

Share This Page