How do I turn off the autocomplete?

Discussion in 'Motorola Q' started by BrandNew, Jul 11, 2006.

  1. BrandNew

    BrandNew New Member

    Joined:
    Jun 28, 2006
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    How do I turn off the autocomplete?

    Does anyone know how to turn off the feature that tries to autocomplete EVERYTHING I type? I can see how it may be helpful at times, but it even tried to fill in words when typing a name in a new contact :wacko: .

    Thanks in advance.
  2. TAG1976

    TAG1976 New Member

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Messages:
    1,338
    Likes Received:
    0
    Its the very last option in the settings menu "Text Input". Just uncheck the box that says "Text Prediction"
  3. BrandNew

    BrandNew New Member

    Joined:
    Jun 28, 2006
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    You are the man. Thanks.
  4. TAG1976

    TAG1976 New Member

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Messages:
    1,338
    Likes Received:
    0
    No problem, Glad to help!
  5. BKW

    BKW New Member

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Text Input Setting with NO Options just numbers??

    Has anyone ever come across the options not being available under Text Input Setting.

    I have a device that display 1033 -1 0

    Any advice on how to fix it?
  6. quicksaveme

    quicksaveme New Member

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    mine gives me an error when i try to access Input Settings. It says "The control paneldocument itapsettings.cpl.XML can not be loaded. Verify the XML and try loading the control panel again." WTH does that mean??
  7. ianb

    ianb New Member

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    yes i have the same problem. mine no longer works althou sometimes its annoying when it does lol. id still like to fix it
  8. sellrooms

    sellrooms New Member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Auto complete does not work

    Autocomplete does not work if you have a signature on your e-mail account. Does anyone know of a fix for this?

    Thanks in advance.
  9. Aries

    Aries New Member

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    ..

    hey thx!that was making me angry as well...sending people texts that made no sense..lol

Share This Page