Home screen Pic..

Discussion in 'Q Home Screens and Wallpapers' started by PocketPoop, Feb 28, 2009.

  1. PocketPoop

    PocketPoop New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Home screen Pic..

    Hey I tried installing this Guage theme and I ended up with this....

    [​IMG]


    Anyone know how to fix this? The blue line at the bottom...




    Got it from here:

    http://www.ekopapers.com/cars.htm
  2. stockspeed

    stockspeed Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    966
    Likes Received:
    1
    When you scroll all the way to the bottom down does it shift up? Meaning, is it lined up when it first loads?

    You sure you have all the proper settings selected? I think the background and theme should be set to [default].

    Eko's stuff is typically flawless...
  3. PocketPoop

    PocketPoop New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    No matter what I do it all just stays the same.. I got everything set to default when I first install it... And it still messes up. I've started from scratch like 3 times now... My whole screen is alllllll messed up now.


    I got everything on Windows default... default and default and it shifts down
  4. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    if you add up all the plugin hieghts in the xml, they should add to 213-214
  5. PocketPoop

    PocketPoop New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Damn, I got the problem where the blue bar is fixed, now it switched to whenever the auto key lock turns on it turns the bar blue instead of keeping it black.... >.<
  6. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    It's because the heights are a bit off.
  7. PocketPoop

    PocketPoop New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Do you got any ideas on how I coud get that fixed?
  8. PocketPoop

    PocketPoop New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    No one knows how to fix something like this? Also when I put in regular themes the screen is a little sqrewy is there a way I could like whipe it all out and start from scratch but still keep all my programs and stuff?
  9. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    I asked before. What do the plugin hights ad up to? Open the xml file and look in every plugin tag and add up the heights.
  10. stockspeed

    stockspeed Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    966
    Likes Received:
    1
    pocket....

    I downloaded and installed this screen from Eko. Works perfect. Not sure what to suggest, but her code is fine. Behaves normal, and the missed calls screen works perfect also.

    I downloaded the CAB to the temp directory, then via file explorer on the Q I navigated to the temp directory and clicked on the CAB. It installed and said that it may not display properly because it was developed on a different version of WM....but as stated, it worked perfect. I'd say delete gauges.jpg, gaugesmcs.jpg, and gauges.home.xml from your \Application Data\Home directory. Download the CAB again and reinstall.

    ss
    You need Eko's black soft keys also...
  11. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    Same here, worked fine. What phone do you have?
  12. eko

    eko New Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    1,020
    Likes Received:
    0
    this sould work, you mentioned you had all the settings set to default to start with. did you change it? It looks like you have actaully changed it to be the image instead of having the setting say default on the homescreen selection settings page. Also what device are you using?

Share This Page