Home Screen Menu Error

Discussion in 'HTC Snap | Ozone' started by gr8mick1, Aug 7, 2009.

  1. gr8mick1

    gr8mick1 New Member

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Home Screen Menu Error

    I just did a sprite Restore and now when I go to change my home screen I have a menu that repeats.

    IE.
    Home Screen Layout
    Color Scheme
    Backround Image
    Home Screen Layout
    Color Scheme
    Backround Image
    Time Out

    any idea how i can fix this aside from hard reset and manual app reinstall.
  2. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    Sprite for some reason does that with WM 6.1 Standard. If you restore everything except the system data from the backup, you should be able to avoid this
  3. gr8mick1

    gr8mick1 New Member

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    That got rid of it but still have to do a manual install on all the apps, errg.

    Thanks for the quick help
  4. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    I mentioned this to the guys at Sprite during their last beta round, but they either weren't able to replicate it or didn't try. I'm just glad (for my sake) that it only happens on WM standard, so I don't have to worry about it any more
  5. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    yeah...that and double alarms too right? and yes..doesnt happen on wmpro saga!
  6. gr8mick1

    gr8mick1 New Member

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    is there any way to upgrade like a master flash to winmo pro or is this one of those things that depends on the phone.

Share This Page