hey Ive found a wifi ....

Discussion in 'Moto Q Hacks' started by djkritik, Feb 1, 2008.

  1. djkritik

    djkritik New Member

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    hey Ive found a wifi ....

    hkey_current_user/control panel/wifi ...................can we hack it ?
  2. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    don't think so, not on the Q1..

    potQ.
  3. djkritik

    djkritik New Member

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    okay....but why would they put it there.....Ill check it out!
  4. Lucky13MN

    Lucky13MN New Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    659
    Likes Received:
    0
    It's there in all installs of the OS but the hardware isn't in all Smartphones to support it.
  5. djkritik

    djkritik New Member

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0

    good point......!
  6. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    not just a good point also a true point..

    potQ.
  7. djkritik

    djkritik New Member

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    case close! its a rap! thanks!
  8. Phrozt

    Phrozt New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    I think that it's because you can use a wifi SD card and when you do use it, it uses the reg keys to configure itself.
  9. Lucky13MN

    Lucky13MN New Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    659
    Likes Received:
    0
    Someone get a WiFi SD card for an original Q and see if the reg hack allows you to use WiFi with it.

    :2cool:
  10. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    i'll get right on it :}

    potQ.
  11. madddog

    madddog New Member

    Joined:
    Sep 1, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    good luck hope it works :gasp: then i can wait longer to get my next q
  12. JustPureChaos

    JustPureChaos New Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    So let me get this straight. If this WiFi SD Card hack works. I can get on the internet via wireless networks..And i don't need verizon's stupid data plan?

    ..Any developments?
  13. DrQ

    DrQ New Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    0
    No, they were just messing around (read: sarcasm) in the end of the thread. WiFi only works on the Q9s and only with a WiFi SD card inserted. The registry has a reference to it because the OS is used on many device and some do have the hardware to support WiFi but the Q1's mini SD slot does not.
  14. mtannie

    mtannie New Member

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    new member

    this isn't on subject - just trying to post a new thread and can't find where the NEW TOPIC button...my text connection is locked.

    mtannie
  15. madddog

    madddog New Member

    Joined:
    Sep 1, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    :angry: :angry:say it isn't so rudeboy:( :(
  16. ii Candor ii

    ii Candor ii New Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Got me all excited for a sec.

Share This Page