Full YouTube access on the Q ; It works

Discussion in 'Windows Phone Software' started by ermax, Aug 7, 2007.

  1. Corey H

    Corey H New Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    412
    Likes Received:
    0
    2 things u can do

    1. press the play button then pause it to let it buffer wait about 3o seconds then press play

    2. click on the song and bring up the full play and do the same thing as in step one
  2. Yoda

    Yoda New Member

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    I have installed both apps can anyone tell me why it says "Rtsp protocol not supported!" when i try to watch a video on youtube?
  3. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    1. reboot after install
    2. make sure you are in 'classic view' and not the mobile version
  4. Yoda

    Yoda New Member

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    I noticed the flash bundle cab wasnt the right size and it was because my computer was extracting the files i think cause it was only like 165 kbs.. Seached thread for about a hour and found the updated link again for the cab and everything works fine thanks for the help..

    Hockey do you now the correct buffer settings so i wont get as much lag?
  5. hello

    hello New Member

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    327
    Likes Received:
    0
    Install Flash to same folder where TCPMP located, to Device or Storage Card!
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    nope....
    i havent had to change any of my buffer settings
    so whatever is typical when you install tcpmp works just fine for me
  7. 2slow2run

    2slow2run New Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    does every1 here have 6.1 installed and do it work for you guys? cause it doesnt work for me :S
  8. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    no not everyone has 6.1 installed

    read the multitude of threads on youtube and wm6.1
  9. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
  10. 2slow2run

    2slow2run New Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    ok i think im about to give up on this bs.
    i install 71rc1 and the newer beta version. did exactly as follow
    and still crashing.

    im running wm6.1 on Q9C from sprint

    was wondering if anyone is having any problem running it
  11. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    Where did you download the file from? Did you follow the links I posted in my previous thread?
  12. 2slow2run

    2slow2run New Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    yes sir. try all the link i didnt had any problems before but after 6.1 pos dont work no more :S
  13. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
  14. 2slow2run

    2slow2run New Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    i try yours, iteam, n99, and this 1st threat page also
    it was fine before 6.1
    i just didnt know how to acturally "set as running program"
    then it crash when i install it on 6.1 and run it
  15. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    Did you restart your phone after installing? If you were trying different versions, did you uninstall the previous version before installing the new one?
  16. 2slow2run

    2slow2run New Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    yup i restart after install and restart after uninstall
  17. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
  18. 2slow2run

    2slow2run New Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    YOU are the man :) i love you man...no homo xD
    everything works perfect so far :D
    other thing im wondering about is there a way to make it so you can watch adobe flash video also ;)
  19. ninjaap

    ninjaap Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    6,932
    Likes Received:
    22
    Don't know about adobe but I'm glad you got tcpmp to work again.
  20. thestutes

    thestutes New Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    it didnt work

    I downloaded it but it didnt work. What should I do? I have tried tons of things but I can not get videos from youtube. Do I need the new win 6.1?

Share This Page