Full YouTube access on the Q ; It works

Discussion in 'Windows Phone Software' started by ermax, Aug 7, 2007.

  1. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yea thats pretty much what it comes down to
  2. Corey H

    Corey H New Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    412
    Likes Received:
    0
    i mean even when my signal is like 100% its a lil faster but it still looks like a picture slide show
  3. SupaSLY11

    SupaSLY11 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Is there a need for a new Flash update? I am no longer able to view any videos using PIE and TCMP. After clicking on a video, it just goes to another PIE page and says that I need to update my Flash software. Thanks.
  4. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    1.4.4 is the newest/latest/greatest....
  5. SupaSLY11

    SupaSLY11 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    I am currently using 1.44 and am not able to view any videos on YouTube. I even reinstalled to no avail. My buddy also could not either.
  6. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    make sure you have mms and flash protocol checked in file assoiations in tcpmp... make sure you install both programs to same place like storage card..... also make sure u restart
  7. SupaSLY11

    SupaSLY11 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0

    Those options are checked and I did restart after the reinstall and still nothing. It reads:

    "Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player."
  8. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    did u instal both cab files to the same location
  9. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    also make sure your using internet explorer
  10. SupaSLY11

    SupaSLY11 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    I've got it working now. Thanks. The issue is the provided link via the Video Sites for YouTube through Skweezer doesn't work will the full regular page will run the videos.
  11. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    ne time ......
  12. xtrememadness

    xtrememadness New Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    hey guys where do you find those settings in tpcmp. and to watch videos do you go to youtube or youtube mobile? thanx all the help is appreciated:smile:
  13. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    classic youtube
    its a link and the bottom of the page when you go to youtube.com on the Q
  14. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    options setting select page file associations and use the full version of youtube
  15. Prophecy-RBG

    Prophecy-RBG New Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Please help, I don't know what could be the problem. I followed all the steps correctly, but when I try to play a video from You-Tube I get a message in my video loader that states : youtube swf args not found. how do I fix this? Also how do I get my music to play from Project Playlist.com?
  16. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    make sure you installed the files from the UPDATED YOUTUBE THREAD
    make sure you are on the classic site and NOT the mobile site
  17. benjamin77

    benjamin77 New Member

    Joined:
    Jun 11, 2008
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Think Im the only onee left!!!

    So I have tried to download the files needed to get youtube working like four seperate times now both onto my device and then on my S.C. I download the specific files, power down the phone, go as far as to take the battery out just to be on the safe side. I make sure Im on the desktop version of you tube and every time i GET A MESSGE saying Unexpected program failure. Please send "crash.txt" to...(the little spinning circle box covers the name of where iT says I need to send it) Program will now exit (but never does.). I have master reset my phone like twice making sure there are no signs of the files left on my phone before i redownload it. make sure its .cab files.. done friggin everything like the instructions say and still the same message! Can i please maybe get some advice from someone? Otherwise I think im just gonna give up. Thanks!
  18. deeboi

    deeboi New Member

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    video stops

    hey yall...when i play youtube vids it's all good and full screen thanks to upgrades...the only problem is that it gets half way thru and stops to reload and doesnt' come back...there would be an windows circle and it stops there...any one know a fix for this...i looked it up in search and can't find the solution...any help would be appreciated....
  19. bobby-n

    bobby-n New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    0
    are you in a 1x area ....you could possibly set your buffering alittle higher
  20. deeboi

    deeboi New Member

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    how do i set the buffering?

Share This Page