Full YouTube access on the Q ; It works

Discussion in 'Windows Phone Software' started by ermax, Aug 7, 2007.

  1. DrQ

    DrQ New Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    0
    That was the recommendation on the other forum. I had the player on my card already so I thought I'd try the plug in and it didn't work so I uninstalled and then put them all on my device and it worked.

    If it works off the card for you then my bad!! If someone has a proble then try the device.

    All in all a great solution. I still want TV shows abc, cbs, etc. (with 70 channels I get on Slingplayer sometime I can't find a show to watch)

    Spoiled am I? Love my Q
  2. goyleinlove

    goyleinlove New Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    No worries Dr Q. Sorry if that came across wrong. I just wanted to make sure I wasn't gonna do any damage storing it on the card. Thanks for the response.
  3. DrQ

    DrQ New Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    0

    Didn't take it wrong at all. Tough putting body language in writing. I haven't got all these LOL stuff done. Good question and good info.

    When you get a chance could you check that veoh.com on ur Q and see if you get the same results.
  4. goyleinlove

    goyleinlove New Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    I just ran four different videos from veoh .... same results. It did take a little long to load and to buffer, but it ran without incident.
  5. DrQ

    DrQ New Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    0
    I'll have to play with it and see why it kicking out of IE on me. Have you done any IE hack like the one that has it emulate the desktop browser?

    Thanks for taking the time out to help.
  6. goyleinlove

    goyleinlove New Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    I have done no IE hacks at all. Unfortunately, I don't know why it would boot you. Which of the TCPMP links did you use? The one supplied by ermax or the one linked later on?
  7. DrQ

    DrQ New Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    0
    Neither I used the one I've been using for months (rc1 version). Youtube plays fine but veoh.com just close IE. I'll figure it out. I's the site I don't even get to the point of browsing.
  8. goyleinlove

    goyleinlove New Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    I see. Let me know if you get it figgered out.
  9. ermax

    ermax New Member

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
  10. mo_gott

    mo_gott New Member

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hey this works great, but i have been playing with the settings and options specifically the buffer setting to get more playing time. Any ideas???? It plays but pauses alot to buffer.
  11. ermax

    ermax New Member

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    I haven't had much of a problem with buffering. Some videos will rebuffer but most will play all the way through. Who is your provider? I am with Alltel running EvDO Rev0.
  12. mo_gott

    mo_gott New Member

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    verizon and i am not in evdo area
  13. DrQ

    DrQ New Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    0
    I stream alot with Slingplayer but wouldn't bother in a 1x area. Way too slow. Some people say its OK but maybe they get a stronger signal than me. No problems on EV.

    I use my PC at home and the Q on the road (EVDO)
  14. ermax

    ermax New Member

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    1xRTT only runs 144kbps but averages about 80kbps
    EvDO (Rev0, all the Q can do) is 2.4Mbps and averages about 600-1200kbps for me.

    As you can see, 80k isn't ever going to steam YouTube very well.

    Where are you located?
  15. iannuzzi4

    iannuzzi4 New Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    When I go to install the second part
    Step2: Install the YouTube plugins for TCPMP and Pocket IE. To do this just run Pocket Internet Explorer on your phone and type this url: http://tinyurl.com/3xku4d. Follow answer all the prompts the same way you did in step one.

    It says that installation is unsuccessful! What do I do to get it to install??
  16. ermax

    ermax New Member

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Interesting.. to be honest, it didn't load mine this way. hahaha... thats right.. I made the directions and never tested them. Step2 installs a plugin for IE. Maybe it can't install because IE is in use. I will test it myself and see if I get the same error. The other option is to save the file from step2 to your phone, then close IE and execute the file using the file manager. I will check it out and get back.
  17. asian prince

    asian prince New Member

    Joined:
    May 13, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    you need to download the smartphone version of TCPMP
  18. iannuzzi4

    iannuzzi4 New Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    If I go into the file manager and go to My documents. I can click on the "flashvideobundle.CAB" but if i click on it it just tells me that intallation was unsuccessful. Cant do anything otherwise.

    I did notice that sometimes when I went to the link that it sent me to a page full of jiberish. I would do it another time and it would send me to the link to download the file. Is that URL 100% correct? Anyone else have that problem?
  19. jvmagic

    jvmagic New Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    mobetube does not work

    It states 'This file cannot be viewed on the device'.

    I have a moto q.

    thanks in advance.
  20. ermax

    ermax New Member

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    The FlashBundle download was origonaly on a forum that required registration. I put a copy on my Comcast provided webspace. It looks like Comcast has the MIME type messed up so when you goto download the cab file it is viewing it as a webpage. I will look for somewhere else to host it.

Share This Page